Bad Kids Go to Hell
%
45

Bad Kids Go to Hell

Nu kijken

Kijk Bad Kids Go to Hell

Moeite met waar je nou Bad Kids Go to Hell moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Kids Go to Hell

Samenvatting

On a stormy Saturday afternoon, six students from Crestview Academy begin to meet horrible fates as they serve out their detentions. Is a fellow student to blame, or perhaps Crestview's alleged ghosts are behind the terrible acts?

Regisseur en acteurs

 • Matthew Spradlin portrait

  Matthew Spradlin

  Director

 • Judd Nelson portait

  Judd Nelson

  Headmaster Nash

 • Ben Browder portait

  Ben Browder

  Max

 • Mike Gassaway portait

  Mike Gassaway

  Taser Police Officer

 • Cameron Deane Stewart portait

  Cameron Deane Stewart

  Matt Clark

 • Marc Donato portait

  Marc Donato

  Tarek Ahmed

 • Chanel Ryan portait

  Chanel Ryan

  Ms. Gleason

 • Ali Faulkner portait

  Ali Faulkner

  Tricia Wilkes

 • Roger Edwards portait

  Roger Edwards

  Craig Cook

 • Amanda Alch portait

  Amanda Alch

  Megan McDurst

 • Eloise DeJoria portait

  Eloise DeJoria

  Governor Wilkes

 • Augie Duke portait

  Augie Duke

  Veronica Harmon

 • Jeffrey Schmidt portrait

  Jeffrey Schmidt

  Dr. Day

Bad Kids Go to Hell

Zin om Bad Kids Go to Hell lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Kids Go to Hell te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Kids Go to Hell downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Kids Go to Hell downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Kids Go to Hell. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Kids Go to Hell er ook in SD heel goed uit.

Bad Kids Go to Hell streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Kids Go to Hell net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Kids Go to Hell hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Kids Go to Hell helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Kids Go to Hell torrent

Denk je dat je om Bad Kids Go to Hell te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Kids Go to Hell trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Kids Go to Hell de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.