Bad Samaritan

Bad Samaritan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Samaritan

Moeite met waar je nou Bad Samaritan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Samaritan

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De getalenteerde fotograaf Sean Falco rommelt wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een ietwat lugubere parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen. Wanneer Cale Innman - een arrogante zak met een Maserati bij hen binnenkomt, besluit Sean zijn gegevens te achterhalen en bij hem in te breken. Cale blijkt thuis een vrouw gevangen te houden, en wanneer hij ontdekt dat zijn geheim niet langer veilig is brengt hij haar onder in een bos. Sean is inmiddels vastbesloten de vrouw te bevrijden en is blind voor alle gevolgen. Cale maakt het zijn missie om het leven van Sean voorgoed te ruïneren. Wanneer Sean eindelijk gehoord wordt door de FBI begint een klopjacht op de moordlustige en harteloze Cale, met de hoop dat de vrouw ooit levend terug wordt gevonden

Regisseur en acteurs

 • Dean Devlin portrait

  Dean Devlin

  Director

 • David Tennant portrait

  David Tennant

  Actor

 • Kerry Condon portrait

  Kerry Condon

  Actor

 • Robert Sheehan portrait

  Robert Sheehan

  Actor

 • Jacqueline Byers portrait

  Jacqueline Byers

  Actor

Trailers

Bad Samaritan

Benieuwd naar Bad Samaritan? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bad Samaritan kunt bekijken.

Bad Samaritan streamen

Wil je Bad Samaritan streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bad Samaritan gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bad Samaritan downloaden

movies als Bad Samaritan kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bad Samaritan. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Samaritan. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bad Samaritan torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bad Samaritan te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bad Samaritan trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bad Samaritan je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!