Bad Samaritan

Bad Samaritan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Samaritan

Moeite met waar je nou Bad Samaritan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Samaritan

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De getalenteerde fotograaf Sean Falco rommelt wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een ietwat lugubere parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen. Wanneer Cale Innman - een arrogante zak met een Maserati bij hen binnenkomt, besluit Sean zijn gegevens te achterhalen en bij hem in te breken. Cale blijkt thuis een vrouw gevangen te houden, en wanneer hij ontdekt dat zijn geheim niet langer veilig is brengt hij haar onder in een bos. Sean is inmiddels vastbesloten de vrouw te bevrijden en is blind voor alle gevolgen. Cale maakt het zijn missie om het leven van Sean voorgoed te ruïneren. Wanneer Sean eindelijk gehoord wordt door de FBI begint een klopjacht op de moordlustige en harteloze Cale, met de hoop dat de vrouw ooit levend terug wordt gevonden

Regisseur en acteurs

 • Dean Devlin portrait

  Dean Devlin

  Director

 • David Tennant portrait

  David Tennant

  Actor

 • Kerry Condon portrait

  Kerry Condon

  Actor

 • Robert Sheehan portrait

  Robert Sheehan

  Actor

 • Jacqueline Byers portrait

  Jacqueline Byers

  Actor

Trailers

Bad Samaritan

Zin om Bad Samaritan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Samaritan te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Samaritan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Samaritan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Samaritan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Samaritan er ook in SD heel goed uit.

Bad Samaritan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Samaritan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Samaritan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Samaritan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Samaritan torrent

Denk je dat je om Bad Samaritan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Samaritan trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Samaritan de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.