Bad Samaritan

Bad Samaritan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Samaritan

Moeite met waar je nou Bad Samaritan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Samaritan

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De getalenteerde fotograaf Sean Falco rommelt wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een ietwat lugubere parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen. Wanneer Cale Innman - een arrogante zak met een Maserati bij hen binnenkomt, besluit Sean zijn gegevens te achterhalen en bij hem in te breken. Cale blijkt thuis een vrouw gevangen te houden, en wanneer hij ontdekt dat zijn geheim niet langer veilig is brengt hij haar onder in een bos. Sean is inmiddels vastbesloten de vrouw te bevrijden en is blind voor alle gevolgen. Cale maakt het zijn missie om het leven van Sean voorgoed te ruïneren. Wanneer Sean eindelijk gehoord wordt door de FBI begint een klopjacht op de moordlustige en harteloze Cale, met de hoop dat de vrouw ooit levend terug wordt gevonden

Regisseur en acteurs

 • Dean Devlin portrait

  Dean Devlin

  Director

 • David Tennant portrait

  David Tennant

  Actor

 • Kerry Condon portrait

  Kerry Condon

  Actor

 • Robert Sheehan portrait

  Robert Sheehan

  Actor

 • Jacqueline Byers portrait

  Jacqueline Byers

  Actor

Trailers

Bad Samaritan

Bad Samaritan streamen

Bad Samaritan streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bad Samaritan downloaden

Zin om Bad Samaritan te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bad Samaritan te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bad Samaritan torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bad Samaritan makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bad Samaritan trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bad Samaritan jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.