Bad Santa 2
%
55

Bad Santa 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Santa 2

Moeite met waar je nou Bad Santa 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Santa 2

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Sad-sack Santa Willie Soke isn't known for doing the right thing. Now, with help from his mom, he's about to take his act to a whole new level of bad.

Regisseur en acteurs

 • Mark Waters portait

  Mark Waters

  Director

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Willie

 • Kathy Bates portait

  Kathy Bates

  Sunny Soke

 • Brett Kelly portait

  Brett Kelly

  Thurman Merman

 • Tony Cox portait

  Tony Cox

  Marcus

 • Ryan Hansen portait

  Ryan Hansen

  Regent Hastings

 • Jenny Zigrino portrait

  Jenny Zigrino

  Gina De Luca

 • Jeff Skowron portrait

  Jeff Skowron

  Dorfman

 • Cristina Rosato portait

  Cristina Rosato

  Alice

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Opal

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bad Santa 2

Zin om Bad Santa 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Santa 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Santa 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Santa 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Santa 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Santa 2 er ook in SD heel goed uit.

Bad Santa 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Santa 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Santa 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Santa 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Santa 2 torrent

Denk je dat je om Bad Santa 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Santa 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Santa 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.