Bad Santa
%
71

Bad Santa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Santa

Moeite met waar je nou Bad Santa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Santa

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Bad Santa draait?

Samenvatting

Twee oplichters beginnen een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Maar dan leert een 8-jarige ze de echte betekenis van het kerstfeest en beginnen ze een beetje wroeging te krijgen ...

Regisseur en acteurs

 • Terry Zwigoff portrait

  Terry Zwigoff

  director

 • Bernie Mac portrait

  Bernie Mac

  actor

 • John Ritter portrait

  John Ritter

  actor

 • Alex Borstein portrait

  Alex Borstein

  actor

 • Ajay Naidu portrait

  Ajay Naidu

  actor

 • Lauren Tom portrait

  Lauren Tom

  actor

 • Brett Kelly portrait

  Brett Kelly

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tony Cox portrait

  Tony Cox

  actor

 • Billy Bob Thornton portrait

  Billy Bob Thornton

  actor

Trailers

Bad Santa

Benieuwd naar Bad Santa? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bad Santa draait.

Bad Santa in de bioscoop

Bad Santa draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bad Santa.

Bad Santa streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bad Santa te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bad Santa een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bad Santa zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bad Santa torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Santa? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bad Santa zonder zorgen.

Bad Santa downloaden

Als Bad Santa binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bad Santa trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bad Santa de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.