Bad Santa
%
71

Bad Santa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Santa

Moeite met waar je nou Bad Santa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Santa

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Twee oplichters beginnen een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Maar dan leert een 8-jarige ze de echte betekenis van het kerstfeest en beginnen ze een beetje wroeging te krijgen ...

Regisseur en acteurs

 • Terry Zwigoff portrait

  Terry Zwigoff

  director

 • Bernie Mac portrait

  Bernie Mac

  actor

 • John Ritter portrait

  John Ritter

  actor

 • Alex Borstein portrait

  Alex Borstein

  actor

 • Ajay Naidu portrait

  Ajay Naidu

  actor

 • Lauren Tom portrait

  Lauren Tom

  actor

 • Brett Kelly portrait

  Brett Kelly

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tony Cox portrait

  Tony Cox

  actor

 • Billy Bob Thornton portrait

  Billy Bob Thornton

  actor

Trailers

Bad Santa

Benieuwd naar Bad Santa? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bad Santa kunt bekijken.

Bad Santa streamen

Wil je Bad Santa streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bad Santa gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bad Santa downloaden

movies als Bad Santa kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bad Santa. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Santa. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bad Santa torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bad Santa te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bad Santa trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bad Santa je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!