Bad Santa
%
71

Bad Santa

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Santa

Moeite met waar je nou Bad Santa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Santa

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Twee oplichters beginnen een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Maar dan leert een 8-jarige ze de echte betekenis van het kerstfeest en beginnen ze een beetje wroeging te krijgen ...

Regisseur en acteurs

 • Terry Zwigoff portrait

  Terry Zwigoff

  director

 • Bernie Mac portrait

  Bernie Mac

  actor

 • John Ritter portrait

  John Ritter

  actor

 • Alex Borstein portrait

  Alex Borstein

  actor

 • Ajay Naidu portrait

  Ajay Naidu

  actor

 • Lauren Tom portrait

  Lauren Tom

  actor

 • Brett Kelly portrait

  Brett Kelly

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tony Cox portrait

  Tony Cox

  actor

 • Billy Bob Thornton portrait

  Billy Bob Thornton

  actor

Trailers

Bad Santa

Bad Santa streamen

Bad Santa streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bad Santa downloaden

Zin om Bad Santa te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bad Santa te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bad Santa torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bad Santa makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bad Santa trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bad Santa jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.