Comme un homme
%
55

Comme un homme

Nu kijken

Kijk Comme un homme

Moeite met waar je nou Comme un homme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Comme un homme

Samenvatting

Louis is 16 en de zoon van de directeur van zijn school. Zijn beste vriend, Greg, riskeert definitief van school gestuurd te worden na een aanvaring met Camille, hun leerkracht Engels. Om zich te wreken, besluit Greg haar te kidnappen. Louis wordt medeplichtige wanneer hij Greg de sleutels geeft van een hut, geïsoleerd op een eilandje in moerasgebied. Camille wordt vastgebonden en vernederd. Ze besluiten haar 's anderendaags vrij te laten, maar dan komt Greg niet opdagen...

Regisseur en acteurs

 • Safy Nebbou portrait

  Safy Nebbou

  Director

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Pierre Verdier

 • Émile Berling portait

  Émile Berling

  Louis

 • Sarah Stern portait

  Sarah Stern

  Camille

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Greg

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  Nathalie Delcourt

 • Patrick Bonnel portait

  Patrick Bonnel

  Bernard Delcourt

 • Pierre Lottin portait

  Pierre Lottin

  Eric Delcourt

Comme un homme

Wil je Comme un homme kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Comme un homme streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Comme un homme niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Comme un homme zelfs gratis bekijken.

Comme un homme downloaden

Wil je Comme un homme ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Comme un homme overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Comme un homme torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Comme un homme is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Comme un homme trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Comme un homme de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.