Comme un homme
%
55

Comme un homme

Nu kijken

Kijk Comme un homme

Moeite met waar je nou Comme un homme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Comme un homme

Samenvatting

Louis is 16 en de zoon van de directeur van zijn school. Zijn beste vriend, Greg, riskeert definitief van school gestuurd te worden na een aanvaring met Camille, hun leerkracht Engels. Om zich te wreken, besluit Greg haar te kidnappen. Louis wordt medeplichtige wanneer hij Greg de sleutels geeft van een hut, geïsoleerd op een eilandje in moerasgebied. Camille wordt vastgebonden en vernederd. Ze besluiten haar 's anderendaags vrij te laten, maar dan komt Greg niet opdagen...

Regisseur en acteurs

 • Safy Nebbou portrait

  Safy Nebbou

  Director

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Pierre Verdier

 • Émile Berling portait

  Émile Berling

  Louis

 • Sarah Stern portait

  Sarah Stern

  Camille

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Greg

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  Nathalie Delcourt

 • Patrick Bonnel portait

  Patrick Bonnel

  Bernard Delcourt

 • Pierre Lottin portait

  Pierre Lottin

  Eric Delcourt

Comme un homme

Benieuwd naar Comme un homme? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Comme un homme kunt bekijken.

Comme un homme streamen

Wil je Comme un homme streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Comme un homme gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Comme un homme downloaden

movies als Comme un homme kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Comme un homme. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Comme un homme. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Comme un homme torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Comme un homme te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Comme un homme trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Comme un homme je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!