Comme un homme
%
55

Comme un homme

Nu kijken

Kijk Comme un homme

Moeite met waar je nou Comme un homme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Comme un homme

Samenvatting

Louis is 16 en de zoon van de directeur van zijn school. Zijn beste vriend, Greg, riskeert definitief van school gestuurd te worden na een aanvaring met Camille, hun leerkracht Engels. Om zich te wreken, besluit Greg haar te kidnappen. Louis wordt medeplichtige wanneer hij Greg de sleutels geeft van een hut, geïsoleerd op een eilandje in moerasgebied. Camille wordt vastgebonden en vernederd. Ze besluiten haar 's anderendaags vrij te laten, maar dan komt Greg niet opdagen...

Regisseur en acteurs

 • Safy Nebbou portrait

  Safy Nebbou

  Director

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Pierre Verdier

 • Émile Berling portait

  Émile Berling

  Louis

 • Sarah Stern portait

  Sarah Stern

  Camille

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Greg

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  Nathalie Delcourt

 • Patrick Bonnel portait

  Patrick Bonnel

  Bernard Delcourt

 • Pierre Lottin portait

  Pierre Lottin

  Eric Delcourt

Comme un homme

Op zoek naar Comme un homme? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Comme un homme streamen

Het streamen van movies als Comme un homme heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Comme un homme waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Comme un homme dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Comme un homme downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Comme un homme te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Comme un homme torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Comme un homme trailer

Weet je nog niet zeker of Comme un homme jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.