Comme un homme
%
55

Comme un homme

Nu kijken

Kijk Comme un homme

Moeite met waar je nou Comme un homme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Comme un homme

Samenvatting

Louis is 16 en de zoon van de directeur van zijn school. Zijn beste vriend, Greg, riskeert definitief van school gestuurd te worden na een aanvaring met Camille, hun leerkracht Engels. Om zich te wreken, besluit Greg haar te kidnappen. Louis wordt medeplichtige wanneer hij Greg de sleutels geeft van een hut, geïsoleerd op een eilandje in moerasgebied. Camille wordt vastgebonden en vernederd. Ze besluiten haar 's anderendaags vrij te laten, maar dan komt Greg niet opdagen...

Regisseur en acteurs

 • Safy Nebbou portrait

  Safy Nebbou

  Director

 • Charles Berling portait

  Charles Berling

  Pierre Verdier

 • Émile Berling portait

  Émile Berling

  Louis

 • Sarah Stern portait

  Sarah Stern

  Camille

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Greg

 • Mireille Perrier portait

  Mireille Perrier

  Nathalie Delcourt

 • Patrick Bonnel portait

  Patrick Bonnel

  Bernard Delcourt

 • Pierre Lottin portait

  Pierre Lottin

  Eric Delcourt

Comme un homme

Zin om Comme un homme lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Comme un homme te bekijken voor je op een rijtje.

Comme un homme downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Comme un homme downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Comme un homme. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Comme un homme er ook in SD heel goed uit.

Comme un homme streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Comme un homme net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Comme un homme hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Comme un homme helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Comme un homme torrent

Denk je dat je om Comme un homme te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Comme un homme trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Comme un homme de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.