Bad Times at the El Royale

Bad Times at the El Royale

Bekijk de trailer

Kijk Bad Times at the El Royale

Moeite met waar je nou Bad Times at the El Royale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 11-10-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen, ontmoeten elkaar in El Royale, een vervallen hotel in Lake Tahoe met een donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt. De sterrencast van Bad Times at the El Royale bestaat uit onder andere Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman en Chris Hemsworth.

Regisseur en acteurs

  • Drew Goddard portait

    Drew Goddard

    Director

Trailers

Bad Times at the El Royale

Op zoek naar Bad Times at the El Royale? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bad Times at the El Royale streamen

Het streamen van movies als Bad Times at the El Royale heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bad Times at the El Royale waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bad Times at the El Royale dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bad Times at the El Royale downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bad Times at the El Royale te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bad Times at the El Royale torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bad Times at the El Royale trailer

Weet je nog niet zeker of Bad Times at the El Royale jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.