Bad Times at the El Royale

Bad Times at the El Royale

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Times at the El Royale

Moeite met waar je nou Bad Times at the El Royale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Times at the El Royale

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen, ontmoeten elkaar in El Royale, een vervallen hotel in Lake Tahoe met een donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt. De sterrencast van Bad Times at the El Royale bestaat uit onder andere Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman en Chris Hemsworth.

Regisseur en acteurs

  • Drew Goddard portait

    Drew Goddard

    Director

Trailers

Bad Times at the El Royale

Zin om Bad Times at the El Royale lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Times at the El Royale te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Times at the El Royale downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Times at the El Royale downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Times at the El Royale. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Times at the El Royale er ook in SD heel goed uit.

Bad Times at the El Royale streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Times at the El Royale net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Times at the El Royale hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Times at the El Royale helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Times at the El Royale torrent

Denk je dat je om Bad Times at the El Royale te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Times at the El Royale trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Times at the El Royale de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.