Bad Times at the El Royale

Bad Times at the El Royale

Kijk Bad Times at the El Royale

Moeite met waar je nou Bad Times at the El Royale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 11-10-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A contained thriller with sci-fi/horror elements.

Regisseur en acteurs

  • Drew Goddard portait

    Drew Goddard

    Director

Bad Times at the El Royale

Bad Times at the El Royale streamen

Bad Times at the El Royale streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bad Times at the El Royale downloaden

Zin om Bad Times at the El Royale te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bad Times at the El Royale te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bad Times at the El Royale torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bad Times at the El Royale makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bad Times at the El Royale trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bad Times at the El Royale jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.