Bad Trip
%
80

Bad Trip

Nu kijken

Kijk Bad Trip

Moeite met waar je nou Bad Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Trip

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim, Kris, Sebastiaan en René onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Ze komen steeds dieper in de criminaliteit terecht en komen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia te staan.

Regisseur en acteurs

 • Dries Vos portrait

  Dries Vos

  Director

 • Tom Audenaert portait

  Tom Audenaert

  Kris

 • Peter De Graef portait

  Peter De Graef

  Methuselah

 • Stefaan Degand portait

  Stefaan Degand

  Boris

 • Maaike Cafmeyer portait

  Maaike Cafmeyer

  Agente Lindsey

 • Ben Segers portait

  Ben Segers

  Actor

 • Jonas Van Geel portait

  Jonas Van Geel

  Actor

Bad Trip

Wil je Bad Trip kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bad Trip streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bad Trip niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bad Trip zelfs gratis bekijken.

Bad Trip downloaden

Wil je Bad Trip ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bad Trip overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bad Trip torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bad Trip is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bad Trip trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bad Trip de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.