Bad Trip
%
80

Bad Trip

Nu kijken

Kijk Bad Trip

Moeite met waar je nou Bad Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Trip

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim, Kris, Sebastiaan en René onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Ze komen steeds dieper in de criminaliteit terecht en komen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia te staan.

Regisseur en acteurs

 • Dries Vos portrait

  Dries Vos

  Director

 • Tom Audenaert portait

  Tom Audenaert

  Kris

 • Peter De Graef portait

  Peter De Graef

  Methuselah

 • Stefaan Degand portait

  Stefaan Degand

  Boris

 • Maaike Cafmeyer portait

  Maaike Cafmeyer

  Agente Lindsey

 • Ben Segers portait

  Ben Segers

  Actor

 • Jonas Van Geel portait

  Jonas Van Geel

  Actor

Bad Trip

Veel gehoord over Bad Trip en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bad Trip heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bad Trip streamen

Wil je Bad Trip, de movie met Tom Audenaert, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bad Trip zelfs gratis kijken.

Bad Trip downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bad Trip ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bad Trip er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bad Trip torrent

Op zoek naar een torrent van Bad Trip? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bad Trip te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bad Trip trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bad Trip. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.