Bad Trip
%
80

Bad Trip

Nu kijken

Kijk Bad Trip

Moeite met waar je nou Bad Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Trip

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim, Kris, Sebastiaan en René onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Ze komen steeds dieper in de criminaliteit terecht en komen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia te staan.

Regisseur en acteurs

 • Dries Vos portrait

  Dries Vos

  Director

 • Tom Audenaert portait

  Tom Audenaert

  Kris

 • Peter De Graef portait

  Peter De Graef

  Methuselah

 • Stefaan Degand portait

  Stefaan Degand

  Boris

 • Maaike Cafmeyer portait

  Maaike Cafmeyer

  Agente Lindsey

 • Ben Segers portait

  Ben Segers

  Actor

 • Jonas Van Geel portait

  Jonas Van Geel

  Actor

Bad Trip

Zin om Bad Trip lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Trip te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Trip downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Trip downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Trip. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Trip er ook in SD heel goed uit.

Bad Trip streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Trip net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Trip hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Trip helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Trip torrent

Denk je dat je om Bad Trip te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Trip trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Trip de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.