Bad Trip
%
80

Bad Trip

Nu kijken

Kijk Bad Trip

Moeite met waar je nou Bad Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Trip

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim, Kris, Sebastiaan en René onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Ze komen steeds dieper in de criminaliteit terecht en komen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia te staan.

Regisseur en acteurs

 • Dries Vos portrait

  Dries Vos

  Director

 • Tom Audenaert portait

  Tom Audenaert

  Kris

 • Peter De Graef portait

  Peter De Graef

  Methuselah

 • Stefaan Degand portait

  Stefaan Degand

  Boris

 • Maaike Cafmeyer portait

  Maaike Cafmeyer

  Agente Lindsey

 • Ben Segers portait

  Ben Segers

  Actor

 • Jonas Van Geel portait

  Jonas Van Geel

  Actor

Bad Trip

Benieuwd naar Bad Trip? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bad Trip kunt bekijken.

Bad Trip streamen

Wil je Bad Trip streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bad Trip gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bad Trip downloaden

movies als Bad Trip kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bad Trip. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Trip. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bad Trip torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bad Trip te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bad Trip trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bad Trip je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!