Badass Showdown
%
27

Badass Showdown

Kijk Badass Showdown

Moeite met waar je nou Badass Showdown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Uber MMA fighter manager Ivy Reed (B-movie action star of the '80s and '90s Cynthia Rothrock) is unique as a woman in a male-dominated field, using a special formula to find her champion fighters. Though her trainer Jimmy doesn't see eye to eye with her, he nevertheless works with her latest crop of "auditionees," Dustin, Connor, Tyler, Hunter and Mason, to see which will have the career making boost of being managed by Ivy. Written by agm.scans.69@comcast.net

Regisseur en acteurs

 • David DeCoteau portait

  David DeCoteau

  Director

 • Jarrid Balis portait

  Jarrid Balis

  Dustin

 • Lorenzo Brunetti portait

  Lorenzo Brunetti

  Connor

 • Kip Canyon portait

  Kip Canyon

  Mason

 • Ryan Greco portait

  Ryan Greco

  Tyler

 • Josh Griego portait

  Josh Griego

  Jimmy

 • Cynthia Rothrock portait

  Cynthia Rothrock

  Ivy

 • Brandon Schinaman portait

  Brandon Schinaman

  Hunter

Badass Showdown

Zin om Badass Showdown lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Badass Showdown te bekijken voor je op een rijtje.

Badass Showdown downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Badass Showdown downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Badass Showdown. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Badass Showdown er ook in SD heel goed uit.

Badass Showdown streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Badass Showdown net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Badass Showdown hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Badass Showdown helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Badass Showdown torrent

Denk je dat je om Badass Showdown te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Badass Showdown trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Badass Showdown de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.