Badfish

Badfish

Kijk Badfish

Moeite met waar je nou Badfish moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

What happens when a childhood rivalry never dies -- and only intensifies as the years pass by? For 20-somethings Kevin and Ryan, it means swallowing live goldfish every day. In the tradition of Christopher Guest films and TV's The Office, BADFISH is an uproariously funny mockumentary about the fictional underground world known to its devotees as the National & International Community of Competitors in the Association of Goldfish Eating (NIC CAGE).

Badfish

Veel gehoord over Badfish en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Badfish heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Badfish streamen

Wil je Badfish, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Badfish zelfs gratis kijken.

Badfish downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Badfish ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Badfish er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Badfish torrent

Op zoek naar een torrent van Badfish? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Badfish te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Badfish trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Badfish. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.