Badges of Fury
%
47

Badges of Fury

Nu kijken

Kijk Badges of Fury

Moeite met waar je nou Badges of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Badges of Fury

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Badges of Fury draait?

Samenvatting

Wanneer er een reeks gruwelijke moorden wordt gepleegd in Hongkong worden twee herrieschoppende agenten op de zaak gezet. Het jonge buitenbeentje Wang en de grijze veteraan Huang, die zijn roekeloze partner beu is. Nadat ze er achter komen dat alle slachtoffers voormalige vriendjes waren van het ambitieuze filmsterretje Liu loopt het spoor dood. Om de moordenaar uit zijn tent te lokken zal een van hen undercover moeten gaan als Liu's minnaar. Van de producent van Crouching Tiger, Hidden Dragon en Kung Fu Hustle.

Regisseur en acteurs

 • Wong Tsz Ming portrait

  Wong Tsz Ming

  Director

 • Wen Zhang portait

  Wen Zhang

  Wang Buer

 • Jet Li portait

  Jet Li

  Huang Feihong

 • Liu Shishi portait

  Liu Shishi

  Liu Jinshui

 • Michelle Chen portait

  Michelle Chen

  Angela

 • Liu Yan portrait

  Liu Yan

  Dai Yiyi

 • Raymond Lam portrait

  Raymond Lam

  Gao Min

 • Huang Xiaoming portait

  Huang Xiaoming

  Man in Black

Badges of Fury

Benieuwd naar Badges of Fury? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Badges of Fury draait.

Badges of Fury in de bioscoop

Badges of Fury draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Badges of Fury.

Badges of Fury streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Badges of Fury te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Badges of Fury een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Badges of Fury zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Badges of Fury torrent

Op zoek naar een torrent van Badges of Fury? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Badges of Fury zonder zorgen.

Badges of Fury downloaden

Als Badges of Fury binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Badges of Fury trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Badges of Fury de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.