Badges of Fury
%
47

Badges of Fury

Nu kijken

Kijk Badges of Fury

Moeite met waar je nou Badges of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Badges of Fury

Samenvatting

Wanneer er een reeks gruwelijke moorden wordt gepleegd in Hongkong worden twee herrieschoppende agenten op de zaak gezet. Het jonge buitenbeentje Wang en de grijze veteraan Huang, die zijn roekeloze partner beu is. Nadat ze er achter komen dat alle slachtoffers voormalige vriendjes waren van het ambitieuze filmsterretje Liu loopt het spoor dood. Om de moordenaar uit zijn tent te lokken zal een van hen undercover moeten gaan als Liu's minnaar. Van de producent van Crouching Tiger, Hidden Dragon en Kung Fu Hustle.

Regisseur en acteurs

 • Wong Tsz Ming portrait

  Wong Tsz Ming

  Director

 • Wen Zhang portait

  Wen Zhang

  Wang Buer

 • Jet Li portait

  Jet Li

  Huang Feihong

 • Liu Shishi portait

  Liu Shishi

  Liu Jinshui

 • Michelle Chen portait

  Michelle Chen

  Angela

 • Liu Yan portrait

  Liu Yan

  Dai Yiyi

 • Raymond Lam portrait

  Raymond Lam

  Gao Min

 • Huang Xiaoming portait

  Huang Xiaoming

  Man in Black

Badges of Fury

Benieuwd naar Badges of Fury? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Badges of Fury kunt bekijken.

Badges of Fury streamen

Wil je Badges of Fury streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Badges of Fury gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Badges of Fury downloaden

movies als Badges of Fury kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Badges of Fury. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Badges of Fury. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Badges of Fury torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Badges of Fury te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Badges of Fury trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Badges of Fury je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!