Badges of Fury
%
47

Badges of Fury

Nu kijken

Kijk Badges of Fury

Moeite met waar je nou Badges of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Badges of Fury

Samenvatting

Wanneer er een reeks gruwelijke moorden wordt gepleegd in Hongkong worden twee herrieschoppende agenten op de zaak gezet. Het jonge buitenbeentje Wang en de grijze veteraan Huang, die zijn roekeloze partner beu is. Nadat ze er achter komen dat alle slachtoffers voormalige vriendjes waren van het ambitieuze filmsterretje Liu loopt het spoor dood. Om de moordenaar uit zijn tent te lokken zal een van hen undercover moeten gaan als Liu's minnaar. Van de producent van Crouching Tiger, Hidden Dragon en Kung Fu Hustle.

Regisseur en acteurs

 • Wong Tsz Ming portrait

  Wong Tsz Ming

  Director

 • Wen Zhang portait

  Wen Zhang

  Wang Buer

 • Jet Li portait

  Jet Li

  Huang Feihong

 • Liu Shishi portait

  Liu Shishi

  Liu Jinshui

 • Michelle Chen portait

  Michelle Chen

  Angela

 • Liu Yan portrait

  Liu Yan

  Dai Yiyi

 • Raymond Lam portrait

  Raymond Lam

  Gao Min

 • Huang Xiaoming portait

  Huang Xiaoming

  Man in Black

Badges of Fury

Op zoek naar Badges of Fury? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Badges of Fury streamen

Het streamen van movies als Badges of Fury heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Badges of Fury waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Badges of Fury dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Badges of Fury downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Badges of Fury te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Badges of Fury torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Badges of Fury trailer

Weet je nog niet zeker of Badges of Fury jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.