Badges of Fury
%
47

Badges of Fury

Nu kijken

Kijk Badges of Fury

Moeite met waar je nou Badges of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Badges of Fury

Samenvatting

Wanneer er een reeks gruwelijke moorden wordt gepleegd in Hongkong worden twee herrieschoppende agenten op de zaak gezet. Het jonge buitenbeentje Wang en de grijze veteraan Huang, die zijn roekeloze partner beu is. Nadat ze er achter komen dat alle slachtoffers voormalige vriendjes waren van het ambitieuze filmsterretje Liu loopt het spoor dood. Om de moordenaar uit zijn tent te lokken zal een van hen undercover moeten gaan als Liu's minnaar. Van de producent van Crouching Tiger, Hidden Dragon en Kung Fu Hustle.

Regisseur en acteurs

 • Wong Tsz Ming portrait

  Wong Tsz Ming

  Director

 • Wen Zhang portait

  Wen Zhang

  Wang Buer

 • Jet Li portait

  Jet Li

  Huang Feihong

 • Liu Shishi portait

  Liu Shishi

  Liu Jinshui

 • Michelle Chen portait

  Michelle Chen

  Angela

 • Liu Yan portrait

  Liu Yan

  Dai Yiyi

 • Raymond Lam portrait

  Raymond Lam

  Gao Min

 • Huang Xiaoming portait

  Huang Xiaoming

  Man in Black

Badges of Fury

Veel gehoord over Badges of Fury en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Badges of Fury heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Badges of Fury streamen

Wil je Badges of Fury, de movie met Wen Zhang, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Badges of Fury zelfs gratis kijken.

Badges of Fury downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Badges of Fury ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Badges of Fury er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Badges of Fury torrent

Op zoek naar een torrent van Badges of Fury? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Badges of Fury te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Badges of Fury trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Badges of Fury. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.