Baghdad Messi
%
72

Baghdad Messi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baghdad Messi

Moeite met waar je nou Baghdad Messi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baghdad Messi

Samenvatting

Iraq, 2009. Little Hamoudi (10) is totally obsessed with football. Just as the rest of the world, he and his friends are eagerly looking forward to the Champions League finale FC Barcelona-Manchester United. The long awaited clash between Messi and Ronaldo. But then Hamoudi's television breaks down...

Regisseur en acteurs

 • Sahim Omar Kalifa portait

  Sahim Omar Kalifa

  Director

 • Noor Al-Hoda portrait

  Noor Al-Hoda

  Mother

 • Ali Raad Al-Zaydawi portrait

  Ali Raad Al-Zaydawi

  Hamoudi

 • Hayder Helo portrait

  Hayder Helo

  Father

 • Abdulaziz Mohamed portrait

  Abdulaziz Mohamed

  Actor

 • Amir Yousef portrait

  Amir Yousef

  Actor

Trailers

Baghdad Messi

Benieuwd naar Baghdad Messi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Baghdad Messi kunt bekijken.

Baghdad Messi streamen

Wil je Baghdad Messi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Baghdad Messi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Baghdad Messi downloaden

movies als Baghdad Messi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Baghdad Messi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baghdad Messi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Baghdad Messi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Baghdad Messi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Baghdad Messi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Baghdad Messi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!