Baghdad Messi
%
72

Baghdad Messi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baghdad Messi

Moeite met waar je nou Baghdad Messi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baghdad Messi

Samenvatting

Iraq, 2009. Little Hamoudi (10) is totally obsessed with football. Just as the rest of the world, he and his friends are eagerly looking forward to the Champions League finale FC Barcelona-Manchester United. The long awaited clash between Messi and Ronaldo. But then Hamoudi's television breaks down...

Regisseur en acteurs

 • Sahim Omar Kalifa portait

  Sahim Omar Kalifa

  Director

 • Noor Al-Hoda portrait

  Noor Al-Hoda

  Mother

 • Ali Raad Al-Zaydawi portrait

  Ali Raad Al-Zaydawi

  Hamoudi

 • Hayder Helo portrait

  Hayder Helo

  Father

 • Abdulaziz Mohamed portrait

  Abdulaziz Mohamed

  Actor

 • Amir Yousef portrait

  Amir Yousef

  Actor

Trailers

Baghdad Messi

Benieuwd naar Baghdad Messi? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Baghdad Messi draait.

Baghdad Messi in de bioscoop

Baghdad Messi draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Baghdad Messi.

Baghdad Messi streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Baghdad Messi te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Baghdad Messi een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Baghdad Messi zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Baghdad Messi torrent

Op zoek naar een torrent van Baghdad Messi? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Baghdad Messi zonder zorgen.

Baghdad Messi downloaden

Als Baghdad Messi binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Baghdad Messi trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Baghdad Messi de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.