Baghdad Messi
%
72

Baghdad Messi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baghdad Messi

Moeite met waar je nou Baghdad Messi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baghdad Messi

Samenvatting

Iraq, 2009. Little Hamoudi (10) is totally obsessed with football. Just as the rest of the world, he and his friends are eagerly looking forward to the Champions League finale FC Barcelona-Manchester United. The long awaited clash between Messi and Ronaldo. But then Hamoudi's television breaks down...

Regisseur en acteurs

 • Sahim Omar Kalifa portait

  Sahim Omar Kalifa

  Director

 • Noor Al-Hoda portrait

  Noor Al-Hoda

  Mother

 • Ali Raad Al-Zaydawi portrait

  Ali Raad Al-Zaydawi

  Hamoudi

 • Hayder Helo portrait

  Hayder Helo

  Father

 • Abdulaziz Mohamed portrait

  Abdulaziz Mohamed

  Actor

 • Amir Yousef portrait

  Amir Yousef

  Actor

Trailers

Baghdad Messi

Zin om Baghdad Messi lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Baghdad Messi te bekijken voor je op een rijtje.

Baghdad Messi downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Baghdad Messi downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baghdad Messi. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Baghdad Messi er ook in SD heel goed uit.

Baghdad Messi streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Baghdad Messi net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Baghdad Messi hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Baghdad Messi helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Baghdad Messi torrent

Denk je dat je om Baghdad Messi te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Baghdad Messi trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Baghdad Messi de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.