Bahaddur
%
68

Bahaddur

Kijk Bahaddur

Moeite met waar je nou Bahaddur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bahaddur is a 2014 Indian Kannada language film directed by Chethan Kumar and produced by R. Srinivas. It stars Dhruva Sarja and Radhika Pandit in the lead roles. The supporting cast features P. Ravi Shankar, Achyuth Kumar, Jai Jagadish and Srinivasa Murthy. The film released on October 3, 2014, in 7.1 surround sound, the first in Kannada cinema.

Regisseur en acteurs

 • Chethan Kumar portait

  Chethan Kumar

  Director

 • Dhruva Sarja portait

  Dhruva Sarja

  Actor

 • Radhika Pandit portait

  Radhika Pandit

  Actor

 • Srinivasa Murthy portait

  Srinivasa Murthy

  Actor

 • P. Ravi Shankar portait

  P. Ravi Shankar

  Actor

 • Jai Jagadish portait

  Jai Jagadish

  Actor

 • Raju Talikote portait

  Raju Talikote

  Actor

Bahaddur

Benieuwd naar Bahaddur? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bahaddur kunt bekijken.

Bahaddur streamen

Wil je Bahaddur streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bahaddur gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bahaddur downloaden

movies als Bahaddur kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bahaddur. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bahaddur. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bahaddur torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bahaddur te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bahaddur trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bahaddur je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!