Bahaddur
%
68

Bahaddur

Kijk Bahaddur

Moeite met waar je nou Bahaddur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bahaddur is a 2014 Indian Kannada language film directed by Chethan Kumar and produced by R. Srinivas. It stars Dhruva Sarja and Radhika Pandit in the lead roles. The supporting cast features P. Ravi Shankar, Achyuth Kumar, Jai Jagadish and Srinivasa Murthy. The film released on October 3, 2014, in 7.1 surround sound, the first in Kannada cinema.

Regisseur en acteurs

 • Chethan Kumar portrait

  Chethan Kumar

  Director

 • Dhruva Sarja portrait

  Dhruva Sarja

  Actor

 • Radhika Pandit portrait

  Radhika Pandit

  Actor

 • Srinivasa Murthy portrait

  Srinivasa Murthy

  Actor

 • P. Ravi Shankar portait

  P. Ravi Shankar

  Actor

 • Jai Jagadish portrait

  Jai Jagadish

  Actor

 • Raju Talikote portrait

  Raju Talikote

  Actor

Bahaddur

Veel gehoord over Bahaddur en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bahaddur heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bahaddur streamen

Wil je Bahaddur, de movie met Dhruva Sarja, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bahaddur zelfs gratis kijken.

Bahaddur downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bahaddur ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bahaddur er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bahaddur torrent

Op zoek naar een torrent van Bahaddur? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bahaddur te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bahaddur trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bahaddur. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.