Bait
%
55

Bait

Kijk Bait

Moeite met waar je nou Bait moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bait speelt zich af in een klein Engels plaatsje, dat achter de schermen wordt geterroriseerd door Jeremy (Jonathan Slinger), een gemene loonbaas, die alles heeft wat hij hebben wil. Hij wordt daarbij geholpen door een mysterieuze kale man. Bex (Victoria Smurfit) en Dawn (Joanne Mitchell) worden, als zij samen een eigen bedrijf willen opstarten, ook slachtoffer van zijn daden. Zullen zij hun schulden aan Jeremy gaan betalen, of is dit het einde voor de twee vrouwen?

Bait

Wil je Bait kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bait op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bait met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bait downloaden

Het downloaden van Bait is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bait ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bait streamen

Het streamen van Bait heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bait online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bait kijkt. Ideaal!

Bait torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bait. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bait trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bait voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.