Bait
%
55

Bait

Kijk Bait

Moeite met waar je nou Bait moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bait speelt zich af in een klein Engels plaatsje, dat achter de schermen wordt geterroriseerd door Jeremy (Jonathan Slinger), een gemene loonbaas, die alles heeft wat hij hebben wil. Hij wordt daarbij geholpen door een mysterieuze kale man. Bex (Victoria Smurfit) en Dawn (Joanne Mitchell) worden, als zij samen een eigen bedrijf willen opstarten, ook slachtoffer van zijn daden. Zullen zij hun schulden aan Jeremy gaan betalen, of is dit het einde voor de twee vrouwen?

Bait

Zin om Bait lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De thriller movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bait te bekijken voor je op een rijtje.

Bait downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bait downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bait. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bait er ook in SD heel goed uit.

Bait streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bait net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bait hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bait helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bait torrent

Denk je dat je om Bait te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bait trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bait de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.