Bald
%
89

Bald

Nu kijken

Kijk Bald

Moeite met waar je nou Bald moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bald

Regisseur en acteurs

 • Felipe Torres Urso portrait

  Felipe Torres Urso

  Director

 • Thure Lindhardt portrait

  Thure Lindhardt

  Actor

 • Camilla Belle portrait

  Camilla Belle

  Actor

 • Clint Howard portrait

  Clint Howard

  Actor

 • Miguel Ferrer portrait

  Miguel Ferrer

  Actor

 • Mark Sivertsen portrait

  Mark Sivertsen

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bald

Wil je Bald kijken? De movie van Felipe Torres Urso uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bald op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bald met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bald downloaden

Het downloaden van Bald is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bald ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bald streamen

Het streamen van Bald heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bald online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bald kijkt. Ideaal!

Bald torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bald. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bald trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bald voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.