Bald
%
89

Bald

Nu kijken

Kijk Bald

Moeite met waar je nou Bald moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bald

Regisseur en acteurs

 • Felipe Torres Urso portrait

  Felipe Torres Urso

  Director

 • Thure Lindhardt portrait

  Thure Lindhardt

  Actor

 • Camilla Belle portrait

  Camilla Belle

  Actor

 • Clint Howard portrait

  Clint Howard

  Actor

 • Miguel Ferrer portrait

  Miguel Ferrer

  Actor

 • Mark Sivertsen portrait

  Mark Sivertsen

  Actor

Bald

Wil je Bald kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bald streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bald niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bald zelfs gratis bekijken.

Bald downloaden

Wil je Bald ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bald overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bald torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bald is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bald trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bald de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.