Bald Mountain
%
70

Bald Mountain

Bekijk de trailer

Kijk Bald Mountain

Moeite met waar je nou Bald Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Best friends Juliano and Joaquim head for Serra Pelada with dreams of riches during the Brazilian Gold Rush in 1980, but greed scuttles their plans.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Juliano Cazarré portait

  Juliano Cazarré

  Juliano

 • Júlio Andrade portait

  Júlio Andrade

  Joaquim

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Lindo Rico

 • Matheus Nachtergaele portait

  Matheus Nachtergaele

  Coronel Carvalho

 • Sophie Charlotte portait

  Sophie Charlotte

  Tereza

 • Jesuíta Barbosa portait

  Jesuíta Barbosa

  Navalha

Trailers

Bald Mountain

Benieuwd naar Bald Mountain? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bald Mountain kunt bekijken.

Bald Mountain streamen

Wil je Bald Mountain streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bald Mountain gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bald Mountain downloaden

movies als Bald Mountain kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bald Mountain. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bald Mountain. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bald Mountain torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bald Mountain te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bald Mountain trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bald Mountain je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!