Bald Mountain
%
70

Bald Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bald Mountain

Moeite met waar je nou Bald Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bald Mountain

Samenvatting

Best friends Juliano and Joaquim head for Serra Pelada with dreams of riches during the Brazilian Gold Rush in 1980, but greed scuttles their plans.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Juliano Cazarré portait

  Juliano Cazarré

  Juliano

 • Júlio Andrade portait

  Júlio Andrade

  Joaquim

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Lindo Rico

 • Matheus Nachtergaele portait

  Matheus Nachtergaele

  Coronel Carvalho

 • Sophie Charlotte portait

  Sophie Charlotte

  Tereza

 • Jesuíta Barbosa portait

  Jesuíta Barbosa

  Navalha

Trailers

Bald Mountain

Bald Mountain streamen

Bald Mountain streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bald Mountain downloaden

Zin om Bald Mountain te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bald Mountain te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bald Mountain torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bald Mountain makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bald Mountain trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bald Mountain jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.