Bald Mountain
%
70

Bald Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bald Mountain

Moeite met waar je nou Bald Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bald Mountain

Samenvatting

Best friends Juliano and Joaquim head for Serra Pelada with dreams of riches during the Brazilian Gold Rush in 1980, but greed scuttles their plans.

Regisseur en acteurs

 • Heitor Dhalia portrait

  Heitor Dhalia

  Director

 • Juliano Cazarré portait

  Juliano Cazarré

  Juliano

 • Júlio Andrade portait

  Júlio Andrade

  Joaquim

 • Wagner Moura portait

  Wagner Moura

  Lindo Rico

 • Matheus Nachtergaele portait

  Matheus Nachtergaele

  Coronel Carvalho

 • Sophie Charlotte portait

  Sophie Charlotte

  Tereza

 • Jesuíta Barbosa portait

  Jesuíta Barbosa

  Navalha

Trailers

Bald Mountain

Zin om Bald Mountain lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bald Mountain te bekijken voor je op een rijtje.

Bald Mountain downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bald Mountain downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bald Mountain. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bald Mountain er ook in SD heel goed uit.

Bald Mountain streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bald Mountain net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bald Mountain hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bald Mountain helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bald Mountain torrent

Denk je dat je om Bald Mountain te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bald Mountain trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bald Mountain de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.