Ballast
%
60

Ballast

Kijk Ballast

Moeite met waar je nou Ballast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Between the rural green meadows and pink cakes guests gather for a romantic wedding. Master of ceremonies Ellen tries to make this an unforgettable day, but gets entangled in the monkeyshine of her half sister, the infidelity of her husband, the first love of her daughter, the antics of her mother and the ropes of a hot airballoon. Will they find that only their fear stands in the way of their happiness? Who will throw the ballast overboard and take off?

Ballast

Wil je Ballast kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ballast op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ballast met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ballast downloaden

Het downloaden van Ballast is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ballast ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ballast streamen

Het streamen van Ballast heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ballast online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ballast kijkt. Ideaal!

Ballast torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ballast. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ballast trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ballast voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.