Ballerina
%
68

Ballerina

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ballerina

Moeite met waar je nou Ballerina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ballerina

Samenvatting

Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder een cent op zak naar Parijs. Terwijl Victor zijn best doet om uitvinder te worden probeert Félicie te worden toegelaten tot de audities van de dansschool. Hiervoor moet ze de identiteit aannemen van haar rivale, de verwende danseres Camille. Om haar droom uit te laten komen zal Félicie haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en moordende concurrentie. De danstrainingen zijn zwaar en ze moet hard werken aan haar sierlijkheid en ballettechniek. Met haar vriend Vicor en mentor Odette aan haar zijde zet ze alles op alles om haar droom te bereiken.

Regisseur en acteurs

 • Eric Summer portrait

  Eric Summer

  Director

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Félicie Milliner

 • Dane DeHaan portait

  Dane DeHaan

  Victor

 • Carly Rae Jepsen portait

  Carly Rae Jepsen

  Odette

Trailers

Ballerina

Benieuwd naar Ballerina? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ballerina kunt bekijken.

Ballerina streamen

Wil je Ballerina streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ballerina gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ballerina downloaden

movies als Ballerina kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ballerina. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ballerina. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ballerina torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ballerina te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ballerina trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ballerina je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!