Ballistic: Ecks vs. Sever
%
36

Ballistic: Ecks vs. Sever

Nu kijken

Kijk Ballistic: Ecks vs. Sever

Moeite met waar je nou Ballistic: Ecks vs. Sever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ballistic: Ecks vs. Sever

Samenvatting

FBI-agent Jeremiah Ecks stort zich op een speciale opdracht : de opsporing van Sever, een voormalige geheime agente. Maar dat blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ecks is echter meer dan ooit gedreven om deze missie tot een goed einde te brengen : als hij erin slaagt Sever te vatten, krijgt hij van zijn opdrachtgever meer informatie over zijn echtgenote. In tegenstelling tot wat Ecks aannam, zou die helemaal niet om het leven gekomen zijn bij een bomaanslag zeven jaar geleden ...

Ballistic: Ecks vs. Sever

Wil je Ballistic: Ecks vs. Sever kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2002 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ballistic: Ecks vs. Sever streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ballistic: Ecks vs. Sever niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ballistic: Ecks vs. Sever zelfs gratis bekijken.

Ballistic: Ecks vs. Sever downloaden

Wil je Ballistic: Ecks vs. Sever ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ballistic: Ecks vs. Sever overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ballistic: Ecks vs. Sever torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ballistic: Ecks vs. Sever is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ballistic: Ecks vs. Sever trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ballistic: Ecks vs. Sever de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.