Ballistic: Ecks vs. Sever
%
36

Ballistic: Ecks vs. Sever

Nu kijken

Kijk Ballistic: Ecks vs. Sever

Moeite met waar je nou Ballistic: Ecks vs. Sever moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ballistic: Ecks vs. Sever

Samenvatting

FBI-agent Jeremiah Ecks stort zich op een speciale opdracht : de opsporing van Sever, een voormalige geheime agente. Maar dat blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ecks is echter meer dan ooit gedreven om deze missie tot een goed einde te brengen : als hij erin slaagt Sever te vatten, krijgt hij van zijn opdrachtgever meer informatie over zijn echtgenote. In tegenstelling tot wat Ecks aannam, zou die helemaal niet om het leven gekomen zijn bij een bomaanslag zeven jaar geleden ...

Ballistic: Ecks vs. Sever

Ballistic: Ecks vs. Sever streamen

Ballistic: Ecks vs. Sever streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ballistic: Ecks vs. Sever downloaden

Zin om Ballistic: Ecks vs. Sever te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ballistic: Ecks vs. Sever te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ballistic: Ecks vs. Sever torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ballistic: Ecks vs. Sever makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ballistic: Ecks vs. Sever trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ballistic: Ecks vs. Sever jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.