Balloon
%
90

Balloon

Kijk Balloon

Moeite met waar je nou Balloon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 28-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Two families attempt a daredevil plan to escape DDR with a homemade hot air balloon, but it crashes just before the border. The Stasi finds traces of this attempt to escape and immediately starts investigations, while the two families are forced to build a new escape balloon. With each passing day the Stasi is closer on their heels – a nerve-wracking race against time begins.

Regisseur en acteurs

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Director

 • Alicia von Rittberg portait

  Alicia von Rittberg

  Petra Wetzel

 • David Kross portait

  David Kross

  Günter Wetzel

 • Karoline Schuch portait

  Karoline Schuch

  Doris Strelzyk

 • Friedrich Mücke portait

  Friedrich Mücke

  Peter Strelzyk

 • Thomas Kretschmann portait

  Thomas Kretschmann

  Seidel

 • Jonas Holdenrieder portait

  Jonas Holdenrieder

  Frank Strelzyk

 • Ulrich Brandhoff portait

  Ulrich Brandhoff

  Tornow (Oberstleutnat)

 • Bernd Michael Lade portait

  Bernd Michael Lade

  Witzke (Oberst)

 • Kai Ivo Baulitz portait

  Kai Ivo Baulitz

  Strehle (Leutnant)

 • Bernd Stegemann portait

  Bernd Stegemann

  Werner Meissner (SED-Kreisleiter)

 • Peter Prager portait

  Peter Prager

  Günters Stiefvater

Balloon

Benieuwd naar Balloon? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Balloon kunt bekijken.

Balloon streamen

Wil je Balloon streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Balloon gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Balloon downloaden

movies als Balloon kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Balloon. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Balloon. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Balloon torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Balloon te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Balloon trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Balloon je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!