Ballon
%
90

Ballon

Kijk Ballon

Moeite met waar je nou Ballon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 28-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Two families attempt a daredevil plan to escape DDR with a homemade hot air balloon, but it crashes just before the border. The Stasi finds traces of this attempt to escape and immediately starts investigations, while the two families are forced to build a new escape balloon. With each passing day the Stasi is closer on their heels – a nerve-wracking race against time begins.

Regisseur en acteurs

 • Michael Herbig portait

  Michael Herbig

  Director

 • Alicia von Rittberg portait

  Alicia von Rittberg

  Petra Wetzel

 • David Kross portait

  David Kross

  Günter Wetzel

 • Karoline Schuch portait

  Karoline Schuch

  Doris Strelzyk

 • Friedrich Mücke portait

  Friedrich Mücke

  Peter Strelzyk

 • Thomas Kretschmann portait

  Thomas Kretschmann

  Seidel

 • Jonas Holdenrieder portait

  Jonas Holdenrieder

  Frank Strelzyk

 • Ulrich Brandhoff portait

  Ulrich Brandhoff

  Tornow (Oberstleutnat)

 • Bernd Michael Lade portait

  Bernd Michael Lade

  Witzke (Oberst)

 • Kai Ivo Baulitz portait

  Kai Ivo Baulitz

  Strehle (Leutnant)

 • Bernd Stegemann portait

  Bernd Stegemann

  Werner Meissner (SED-Kreisleiter)

 • Peter Prager portait

  Peter Prager

  Günters Stiefvater

Ballon

Zin om Ballon lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ballon te bekijken voor je op een rijtje.

Ballon downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ballon downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ballon. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ballon er ook in SD heel goed uit.

Ballon streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ballon net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ballon hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ballon helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ballon torrent

Denk je dat je om Ballon te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ballon trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ballon de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.