Balls Of Fury
%
53

Balls Of Fury

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Balls Of Fury

Moeite met waar je nou Balls Of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Balls Of Fury

Samenvatting

Voormalig tafeltenniskampioen Randy Daytona belandt in het illegale tafeltenniscircuit wanneer FBI-agent Ernie Rodriguez hem om hulp vraagt bij een speciale undercovermissie. Hij moet de overheid helpen bij de arrestatie van Feng, een Oosterse maffiabaas. Dat kan alleen door deel te nemen aan diens jaarlijkse toptornooi, waar slechts een handvol tafeltennisspelers voor wordt uitgenodigd. Randy zegt toe : Feng is immers verantwoordelijk voor de dood van zijn vader. De inzet van het tornooi is bijzonder hoog : de verliezers moeten het meestal met hun leven bekopen...

Regisseur en acteurs

 • Robert Ben Garant portrait

  Robert Ben Garant

  director

 • Cary-Hiroyuki Tagawa portrait

  Cary-Hiroyuki Tagawa

  actor

 • Thomas Lennon portrait

  Thomas Lennon

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Diedrich Bader portrait

  Diedrich Bader

  actor

 • Robert Patrick portrait

  Robert Patrick

  actor

 • Terry Crews portrait

  Terry Crews

  actor

 • James Hong portrait

  James Hong

  actor

 • Maggie Q portrait

  Maggie Q

  actor

 • George Lopez portrait

  George Lopez

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Dan Fogler portrait

  Dan Fogler

  actor

Trailers

Balls Of Fury

Zin om Balls Of Fury lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Balls Of Fury te bekijken voor je op een rijtje.

Balls Of Fury downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Balls Of Fury downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Balls Of Fury. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Balls Of Fury er ook in SD heel goed uit.

Balls Of Fury streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Balls Of Fury net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Balls Of Fury hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Balls Of Fury helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Balls Of Fury torrent

Denk je dat je om Balls Of Fury te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Balls Of Fury trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Balls Of Fury de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.