Balls Of Fury
%
53

Balls Of Fury

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Balls Of Fury

Moeite met waar je nou Balls Of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Balls Of Fury

Samenvatting

Voormalig tafeltenniskampioen Randy Daytona belandt in het illegale tafeltenniscircuit wanneer FBI-agent Ernie Rodriguez hem om hulp vraagt bij een speciale undercovermissie. Hij moet de overheid helpen bij de arrestatie van Feng, een Oosterse maffiabaas. Dat kan alleen door deel te nemen aan diens jaarlijkse toptornooi, waar slechts een handvol tafeltennisspelers voor wordt uitgenodigd. Randy zegt toe : Feng is immers verantwoordelijk voor de dood van zijn vader. De inzet van het tornooi is bijzonder hoog : de verliezers moeten het meestal met hun leven bekopen...

Regisseur en acteurs

 • Robert Ben Garant portrait

  Robert Ben Garant

  director

 • Cary-Hiroyuki Tagawa portrait

  Cary-Hiroyuki Tagawa

  actor

 • Thomas Lennon portrait

  Thomas Lennon

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Diedrich Bader portrait

  Diedrich Bader

  actor

 • Robert Patrick portrait

  Robert Patrick

  actor

 • Terry Crews portrait

  Terry Crews

  actor

 • James Hong portrait

  James Hong

  actor

 • Maggie Q portrait

  Maggie Q

  actor

 • George Lopez portrait

  George Lopez

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Dan Fogler portrait

  Dan Fogler

  actor

Trailers

Balls Of Fury

Wil je Balls Of Fury kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Balls Of Fury op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Balls Of Fury met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Balls Of Fury downloaden

Het downloaden van Balls Of Fury is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Balls Of Fury ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Balls Of Fury streamen

Het streamen van Balls Of Fury heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Balls Of Fury online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Balls Of Fury kijkt. Ideaal!

Balls Of Fury torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Balls Of Fury. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Balls Of Fury trailer

Bekijk eerst even de trailer van Balls Of Fury voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.