Balls Of Fury
%
53

Balls Of Fury

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Balls Of Fury

Moeite met waar je nou Balls Of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Balls Of Fury

Samenvatting

Voormalig tafeltenniskampioen Randy Daytona belandt in het illegale tafeltenniscircuit wanneer FBI-agent Ernie Rodriguez hem om hulp vraagt bij een speciale undercovermissie. Hij moet de overheid helpen bij de arrestatie van Feng, een Oosterse maffiabaas. Dat kan alleen door deel te nemen aan diens jaarlijkse toptornooi, waar slechts een handvol tafeltennisspelers voor wordt uitgenodigd. Randy zegt toe : Feng is immers verantwoordelijk voor de dood van zijn vader. De inzet van het tornooi is bijzonder hoog : de verliezers moeten het meestal met hun leven bekopen...

Regisseur en acteurs

 • Robert Ben Garant portrait

  Robert Ben Garant

  director

 • Cary-Hiroyuki Tagawa portrait

  Cary-Hiroyuki Tagawa

  actor

 • Thomas Lennon portrait

  Thomas Lennon

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Diedrich Bader portrait

  Diedrich Bader

  actor

 • Robert Patrick portrait

  Robert Patrick

  actor

 • Terry Crews portrait

  Terry Crews

  actor

 • James Hong portrait

  James Hong

  actor

 • Maggie Q portrait

  Maggie Q

  actor

 • George Lopez portrait

  George Lopez

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Dan Fogler portrait

  Dan Fogler

  actor

Trailers

Balls Of Fury

Wil je Balls Of Fury kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Balls Of Fury streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Balls Of Fury niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Balls Of Fury zelfs gratis bekijken.

Balls Of Fury downloaden

Wil je Balls Of Fury ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Balls Of Fury overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Balls Of Fury torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Balls Of Fury is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Balls Of Fury trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Balls Of Fury de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.