Balls Of Fury
%
53

Balls Of Fury

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Balls Of Fury

Moeite met waar je nou Balls Of Fury moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Balls Of Fury

Samenvatting

Voormalig tafeltenniskampioen Randy Daytona belandt in het illegale tafeltenniscircuit wanneer FBI-agent Ernie Rodriguez hem om hulp vraagt bij een speciale undercovermissie. Hij moet de overheid helpen bij de arrestatie van Feng, een Oosterse maffiabaas. Dat kan alleen door deel te nemen aan diens jaarlijkse toptornooi, waar slechts een handvol tafeltennisspelers voor wordt uitgenodigd. Randy zegt toe : Feng is immers verantwoordelijk voor de dood van zijn vader. De inzet van het tornooi is bijzonder hoog : de verliezers moeten het meestal met hun leven bekopen...

Regisseur en acteurs

 • Robert Ben Garant portrait

  Robert Ben Garant

  director

 • Cary-Hiroyuki Tagawa portrait

  Cary-Hiroyuki Tagawa

  actor

 • Thomas Lennon portrait

  Thomas Lennon

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Diedrich Bader portrait

  Diedrich Bader

  actor

 • Robert Patrick portrait

  Robert Patrick

  actor

 • Terry Crews portrait

  Terry Crews

  actor

 • James Hong portrait

  James Hong

  actor

 • Maggie Q portrait

  Maggie Q

  actor

 • George Lopez portrait

  George Lopez

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Dan Fogler portrait

  Dan Fogler

  actor

Trailers

Balls Of Fury

Benieuwd naar Balls Of Fury? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Balls Of Fury kunt bekijken.

Balls Of Fury streamen

Wil je Balls Of Fury streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Balls Of Fury gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Balls Of Fury downloaden

movies als Balls Of Fury kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Balls Of Fury. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Balls Of Fury. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Balls Of Fury torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Balls Of Fury te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Balls Of Fury trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Balls Of Fury je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!