Balto
%
71

Balto

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Balto

Moeite met waar je nou Balto moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Balto

Samenvatting

Based on an incredible true story, Balto is a dazzling animated adventure about one of the most courageous canines of all time. Part husky and part wolf, Balto isn't sure where he belongs in the wilds of Alaska. But when a serious diphtheria epidemic spreads fast among the children of Nome, it's up to the brave Balto and his friends to rescue a team of sled dogs lost in a blinding Arctic storm and carrying the much-needed anti-toxin. Starring the incredible voice talents of Kevin Bacon, Bridget Fonda, Bob Hoskins and Phil Collins, it's a remarkable tale of a hero who inspired a nation and became a legend! (Original Title - Balto)

Regisseur en acteurs

 • Simon Wells portait

  Simon Wells

  Director

 • Kevin Bacon portait

  Kevin Bacon

  Balto (voice)

 • Bob Hoskins portait

  Bob Hoskins

  Boris the Goose (voice)

 • Bridget Fonda portait

  Bridget Fonda

  Jenna (voice)

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Steele the Sled Dog (voice)

 • Phil Collins portait

  Phil Collins

  Muk and Luk (voice)

 • Juliette Brewer portrait

  Juliette Brewer

  Young Rosy (voice)

 • Jack Angel portait

  Jack Angel

  Nikki (voice)

 • Danny Mann portait

  Danny Mann

  Kaltag (voice)

 • Robbie Rist portait

  Robbie Rist

  Star (voice)

 • Sandra Dickinson portrait

  Sandra Dickinson

  Dixie / Sylvie (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Grizzly Bear (voice)

 • Miriam Margolyes portait

  Miriam Margolyes

  Grandma Rosy

 • Lola Bates-Campbell portrait

  Lola Bates-Campbell

  Rosie's granddaughter

Trailers

Balto

Zin om Balto lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Balto te bekijken voor je op een rijtje.

Balto downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Balto downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Balto. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Balto er ook in SD heel goed uit.

Balto streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Balto net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Balto hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Balto helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Balto torrent

Denk je dat je om Balto te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Balto trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Balto de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.