Banana Cop
%
64

Banana Cop

Kijk Banana Cop

Moeite met waar je nou Banana Cop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two owners of a gambling club in London’s Chinatown are killed by an unknown killer. Edward (Lam), a policeman of heads the investigation. He arrives in Hong Kong to enlist the help of a prison convict, FM (Teddy Robin), who is a former friend of the two dead men. On their return to London, FM is hunting down by the killer. FM manages to take refuge in the home of a blind girl, Amy (Chung Chor Hung). FM and Edward suspect Robert, a junior partner in the gambling club, as the brains behind the killings. They follow Robert who carries pei-pa to a strip-tease club. In the ensuing fight inside the punk livotheque, Robert is killed, but not before FM has managed to snatch away the pei-pa box which is full of money. FM runs away with the money to Amy’s home. Amy helps FM in his struggle with the killer. Edward arrives at the last moment but the killer escapes to an underground station where he is eventually killed......

Banana Cop

Wil je Banana Cop kijken? De movie vanuit 1984 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Banana Cop op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Banana Cop met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Banana Cop downloaden

Het downloaden van Banana Cop is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Banana Cop ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Banana Cop streamen

Het streamen van Banana Cop heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Banana Cop online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Banana Cop kijkt. Ideaal!

Banana Cop torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Banana Cop. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Banana Cop trailer

Bekijk eerst even de trailer van Banana Cop voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.