Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice

Bekijk de trailer

Kijk Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice

Moeite met waar je nou Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De komst van toerisme in een dorpje in de binnenlanden van Laos blijkt een splijtzwam voor de plaatselijke bevolking en vooral voor de relatie tussen twee jeugdvrienden. Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice is een complex East-meets-West verhaal in een rijke en confronterende filmtaal. De film van Daan Veldhuizen (Stories from Lakka Beach) veroordeelt niet, maar kaart de culturele crash in niet mis te verstane beelden en scènes aan. Je voelt het ongemak als de backpackers het dorp penetreren. Ongetwijfeld met goede bedoelingen, maar zo herkenbaar en gênant dat de plaatsvervangende schaamte toeslaat.

Regisseur en acteurs

  • Daan Veldhuizen portrait

    Daan Veldhuizen

    Director

Trailers

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice

Veel gehoord over Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice streamen

Wil je Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice zelfs gratis kijken.

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice torrent

Op zoek naar een torrent van Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.