Laos - Alles hat seinen Preis

Laos - Alles hat seinen Preis

Bekijk de trailer

Kijk Laos - Alles hat seinen Preis

Moeite met waar je nou Laos - Alles hat seinen Preis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De komst van toerisme in een dorpje in de binnenlanden van Laos blijkt een splijtzwam voor de plaatselijke bevolking en vooral voor de relatie tussen twee jeugdvrienden. Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice is een complex East-meets-West verhaal in een rijke en confronterende filmtaal. De film van Daan Veldhuizen (Stories from Lakka Beach) veroordeelt niet, maar kaart de culturele crash in niet mis te verstane beelden en scènes aan. Je voelt het ongemak als de backpackers het dorp penetreren. Ongetwijfeld met goede bedoelingen, maar zo herkenbaar en gênant dat de plaatsvervangende schaamte toeslaat.

Regisseur en acteurs

  • Daan Veldhuizen portrait

    Daan Veldhuizen

    Director

Trailers

Laos - Alles hat seinen Preis

Laos - Alles hat seinen Preis streamen

Laos - Alles hat seinen Preis streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Laos - Alles hat seinen Preis downloaden

Zin om Laos - Alles hat seinen Preis te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Laos - Alles hat seinen Preis te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Laos - Alles hat seinen Preis torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Laos - Alles hat seinen Preis makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Laos - Alles hat seinen Preis trailer

Wil je er zeker van zijn dat Laos - Alles hat seinen Preis jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.