Bananas!*
%
70

Bananas!*

Kijk Bananas!*

Moeite met waar je nou Bananas!* moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Juan “Accidentes” Dominguez is on his biggest case ever. On behalf of twelve Nicaraguan banana workers he is tackling Dole Food in a ground-breaking legal battle for their use of a banned pesticide that was known by the company to cause sterility. Can he beat the giant, or will the corporation get away with it? In the suspenseful documentary BANANAS!*, filmmaker Fredrik Gertten sheds new light on the global politics of food.

Bananas!*

Veel gehoord over Bananas!* en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bananas!* heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bananas!* streamen

Wil je Bananas!*, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bananas!* zelfs gratis kijken.

Bananas!* downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bananas!* ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bananas!* er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bananas!* torrent

Op zoek naar een torrent van Bananas!*? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bananas!* te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bananas!* trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bananas!*. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.