Bandits
%
65

Bandits

Bekijk de trailer

Kijk Bandits

Moeite met waar je nou Bandits moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Joe en Terry zijn twee ontsnapte gevangenen die een vernuftige manier hebben gevonden om een bankoverval te plegen. Ze kidnappen de bankdirecteur de avond voor hun overval, waardoor ze 's morgens de kluis makkelijk kunnen leeghalen en een minimum aan gijzelaars moeten nemen. Wanneer Terry tijdens een vluchtpoging autopech heeft, wordt hij toch gedwongen een vrouw te kidnappen. Hij heeft echter geen flauw idee welke problemen hij zich op de hals haalt...

Regisseur en acteurs

 • Barry Levinson portait

  Barry Levinson

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Joshep Blake

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Terry Lee Collins

 • Cate Blanchett portait

  Cate Blanchett

  Kate Wheeler

 • Troy Garity portait

  Troy Garity

  Harvey Pollard

 • William Converse-Roberts portait

  William Converse-Roberts

  Charles Wheeler

 • Brían F. O'Byrne portait

  Brían F. O'Byrne

  Darill Miller

 • Stacey Travis portait

  Stacey Travis

  Cloe Miller

 • Azura Skye portait

  Azura Skye

  Cheri

 • Peggy Miley portrait

  Peggy Miley

  Mildred Kronenberg

 • January Jones portait

  January Jones

  Claire/Pink Boots

Trailers

Bandits

Wil je Bandits kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bandits streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bandits niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bandits zelfs gratis bekijken.

Bandits downloaden

Wil je Bandits ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bandits overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bandits torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bandits is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bandits trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bandits de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.