Bandits
%
65

Bandits

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bandits

Moeite met waar je nou Bandits moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bandits

Samenvatting

De onweerstaanbare Joe en de zwaarmoedige Terry zijn voortvluchtige bankrovers die nog maar één doel voor ogen hebben: genieten van hun paradijs in Mexico. Ze hebben slechts nog een paar overvallen te gaan voordat het zover is. Hun aanpak is eenvoudig. Zonder geweld bezoeken zij de avond voor de overval de bankdirecteur. Ze genieten daar van een diner, blijven slapen en de volgende dag helpt de directeur hen veilig de bank te beroven.

Regisseur en acteurs

 • Barry Levinson portait

  Barry Levinson

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Joshep Blake

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Terry Lee Collins

 • Cate Blanchett portait

  Cate Blanchett

  Kate Wheeler

 • Troy Garity portait

  Troy Garity

  Harvey Pollard

 • William Converse-Roberts portait

  William Converse-Roberts

  Charles Wheeler

 • Brían F. O'Byrne portait

  Brían F. O'Byrne

  Darill Miller

 • Stacey Travis portait

  Stacey Travis

  Cloe Miller

 • Azura Skye portait

  Azura Skye

  Cheri

 • Peggy Miley portrait

  Peggy Miley

  Mildred Kronenberg

 • January Jones portait

  January Jones

  Claire/Pink Boots

Trailers

Bandits

Zin om Bandits lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bandits te bekijken voor je op een rijtje.

Bandits downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bandits downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bandits. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bandits er ook in SD heel goed uit.

Bandits streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bandits net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bandits hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bandits helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bandits torrent

Denk je dat je om Bandits te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bandits trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bandits de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.