Bandits
%
65

Bandits

Bekijk de trailer

Kijk Bandits

Moeite met waar je nou Bandits moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Joe en Terry zijn twee ontsnapte gevangenen die een vernuftige manier hebben gevonden om een bankoverval te plegen. Ze kidnappen de bankdirecteur de avond voor hun overval, waardoor ze 's morgens de kluis makkelijk kunnen leeghalen en een minimum aan gijzelaars moeten nemen. Wanneer Terry tijdens een vluchtpoging autopech heeft, wordt hij toch gedwongen een vrouw te kidnappen. Hij heeft echter geen flauw idee welke problemen hij zich op de hals haalt...

Regisseur en acteurs

 • Barry Levinson portait

  Barry Levinson

  Director

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Joshep Blake

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Terry Lee Collins

 • Cate Blanchett portait

  Cate Blanchett

  Kate Wheeler

 • Troy Garity portait

  Troy Garity

  Harvey Pollard

 • William Converse-Roberts portait

  William Converse-Roberts

  Charles Wheeler

 • Brían F. O'Byrne portait

  Brían F. O'Byrne

  Darill Miller

 • Stacey Travis portait

  Stacey Travis

  Cloe Miller

 • Azura Skye portait

  Azura Skye

  Cheri

 • Peggy Miley portrait

  Peggy Miley

  Mildred Kronenberg

 • January Jones portait

  January Jones

  Claire/Pink Boots

Trailers

Bandits

Op zoek naar Bandits? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bandits streamen

Het streamen van movies als Bandits heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bandits waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bandits dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bandits downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bandits te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bandits torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bandits trailer

Weet je nog niet zeker of Bandits jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.