Bang
%
64

Bang

Kijk Bang

Moeite met waar je nou Bang moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A young woman in L.A. is having a bad day: she's evicted, an audition ends with a producer furious she won't trade sex for the part, and a policeman nabs her for something she didn't do, demanding fellatio to release her. She snaps, grabs his gun, takes his uniform, and leaves him cuffed to a tree where he's soon having a defenseless chat with a homeless man. She takes off on the cop's motorcycle and, for an afternoon, experiences a cop's life. She talks a young man out of suicide and then is plunged into violence after a friendly encounter with two "vatos." She is torn between self-protection and others' expectations. Is there any resolution for her torrent of feelings?

Bang

Wil je Bang kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bang op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bang met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bang downloaden

Het downloaden van Bang is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bang ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bang streamen

Het streamen van Bang heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bang online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bang kijkt. Ideaal!

Bang torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bang. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bang trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bang voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.