Bangkok Dangerous
%
54

Bangkok Dangerous

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bangkok Dangerous

Moeite met waar je nou Bangkok Dangerous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bangkok Dangerous

Samenvatting

De Pang Brothers zijn terug met een internationale remake van hun Aziatische actiehit, nu met Nicolas Cage in de hoofdrol. In deze explosieve, broeierige actiethriller heeft de meedogenloze en gevreesde hitman Joe (Nicolas Cage) een paar klussen te klaren in Bangkok. Daarbij roept hij de hulp in van Kong (Shahkrit Yamnarm), een zakkenroller die zich graag wil opwerken in de duistere onderwereld van de metropool. Als Joe echter in een apotheek de bijzondere vrouw Fon (Charlie Yeung) ontmoet, lijkt zijn verblijf in Bangkok een wat romantischer verloop te krijgen. Houdt Joe zijn hoofd bij zijn werk of zorgen zijn nieuwe gevoelens voor twijfel bij de belangrijkste aanslag die hij moet plegen - die op een gewaardeerde en populaire politicus?

Regisseur en acteurs

 • Oxide Pang Chun portrait

  Oxide Pang Chun

  director

 • Danny Pang portrait

  Danny Pang

  director

 • Steve Baldocchi portrait

  Steve Baldocchi

  actor

 • Tuck Napaskorn portrait

  Tuck Napaskorn

  actor

 • Dom Hetrakul portrait

  Dom Hetrakul

  actor

 • Nirattisai Kaljaruek portrait

  Nirattisai Kaljaruek

  actor

 • Charlie Yeung portrait

  Charlie Yeung

  actor

 • Panward Hemmanee portrait

  Panward Hemmanee

  actor

 • Shahkrit Yamnarm portrait

  Shahkrit Yamnarm

  actor

 • Nicolas Cage portrait

  Nicolas Cage

  actor

Trailers

Bangkok Dangerous

Zin om Bangkok Dangerous lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bangkok Dangerous te bekijken voor je op een rijtje.

Bangkok Dangerous downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bangkok Dangerous downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bangkok Dangerous. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bangkok Dangerous er ook in SD heel goed uit.

Bangkok Dangerous streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bangkok Dangerous net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bangkok Dangerous hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bangkok Dangerous helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bangkok Dangerous torrent

Denk je dat je om Bangkok Dangerous te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bangkok Dangerous trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bangkok Dangerous de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.