Bankier van het Verzet
%
100

Bankier van het Verzet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bankier van het Verzet

Moeite met waar je nou Bankier van het Verzet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bankier van het Verzet

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Barry Atsma portrait

  Barry Atsma

  Actor

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Fockeline Ouwerkerk portrait

  Fockeline Ouwerkerk

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

Trailers

Bankier van het Verzet

Zin om Bankier van het Verzet lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bankier van het Verzet te bekijken voor je op een rijtje.

Bankier van het Verzet downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bankier van het Verzet downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bankier van het Verzet. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bankier van het Verzet er ook in SD heel goed uit.

Bankier van het Verzet streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bankier van het Verzet net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bankier van het Verzet hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bankier van het Verzet helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bankier van het Verzet torrent

Denk je dat je om Bankier van het Verzet te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bankier van het Verzet trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bankier van het Verzet de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.