Bankier van het Verzet
%
100

Bankier van het Verzet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bankier van het Verzet

Moeite met waar je nou Bankier van het Verzet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bankier van het Verzet

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Bankier van het Verzet draait?

Samenvatting

Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Barry Atsma portrait

  Barry Atsma

  Actor

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Fockeline Ouwerkerk portrait

  Fockeline Ouwerkerk

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

Trailers

Bankier van het Verzet

Benieuwd naar Bankier van het Verzet? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bankier van het Verzet draait.

Bankier van het Verzet in de bioscoop

Bankier van het Verzet draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bankier van het Verzet.

Bankier van het Verzet streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bankier van het Verzet te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bankier van het Verzet een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bankier van het Verzet zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bankier van het Verzet torrent

Op zoek naar een torrent van Bankier van het Verzet? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bankier van het Verzet zonder zorgen.

Bankier van het Verzet downloaden

Als Bankier van het Verzet binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bankier van het Verzet trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bankier van het Verzet de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.