Bankier van het Verzet
%
100

Bankier van het Verzet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bankier van het Verzet

Moeite met waar je nou Bankier van het Verzet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bankier van het Verzet

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van het bankier van het verzet. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Barry Atsma portrait

  Barry Atsma

  Actor

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Fockeline Ouwerkerk portrait

  Fockeline Ouwerkerk

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

Trailers

Bankier van het Verzet

Veel gehoord over Bankier van het Verzet en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bankier van het Verzet heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bankier van het Verzet streamen

Wil je Bankier van het Verzet, de movie met Barry Atsma, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bankier van het Verzet zelfs gratis kijken.

Bankier van het Verzet downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bankier van het Verzet ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bankier van het Verzet er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bankier van het Verzet torrent

Op zoek naar een torrent van Bankier van het Verzet? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bankier van het Verzet te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bankier van het Verzet trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bankier van het Verzet. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.