Bankier van het Verzet
%
100

Bankier van het Verzet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bankier van het Verzet

Moeite met waar je nou Bankier van het Verzet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bankier van het Verzet

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van het bankier van het verzet. Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Barry Atsma portrait

  Barry Atsma

  Actor

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Fockeline Ouwerkerk portrait

  Fockeline Ouwerkerk

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

Trailers

Bankier van het Verzet

Wil je Bankier van het Verzet kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bankier van het Verzet streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bankier van het Verzet niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bankier van het Verzet zelfs gratis bekijken.

Bankier van het Verzet downloaden

Wil je Bankier van het Verzet ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bankier van het Verzet overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bankier van het Verzet torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bankier van het Verzet is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bankier van het Verzet trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bankier van het Verzet de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.