Bankier van het Verzet
%
100

Bankier van het Verzet

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bankier van het Verzet

Moeite met waar je nou Bankier van het Verzet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bankier van het Verzet

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Barry Atsma portrait

  Barry Atsma

  Actor

 • Jacob Derwig portrait

  Jacob Derwig

  Actor

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Fockeline Ouwerkerk portrait

  Fockeline Ouwerkerk

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

Trailers

Bankier van het Verzet

Benieuwd naar Bankier van het Verzet? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bankier van het Verzet kunt bekijken.

Bankier van het Verzet streamen

Wil je Bankier van het Verzet streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bankier van het Verzet gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bankier van het Verzet downloaden

movies als Bankier van het Verzet kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bankier van het Verzet. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bankier van het Verzet. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bankier van het Verzet torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bankier van het Verzet te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bankier van het Verzet trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bankier van het Verzet je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!