Banlieue 13 - Ultimatum
%
65

Banlieue 13 - Ultimatum

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Banlieue 13 - Ultimatum

Moeite met waar je nou Banlieue 13 - Ultimatum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Banlieue 13 - Ultimatum

Samenvatting

District 13 is een afgesloten getto en een vrijstaat, waar de macht is verdeeld over vijf rivaliserende etnische bendes, geleid door nietsontziende leiders. Deze bestrijden de politie en elkaar met explosief geweld om alleenheerser van District 13 te worden. Een invloedrijke projectontwikkelaar heeft commerciële plannen met het gebied en weet zich gesteund door het corrupte hoofd van de Geheime Dienst. Er wordt een geheime operatie gestart om de president over te halen drastische maatregelen te nemen om het probleem District 13 'op te lossen'. Rechercheur Damien en free runner Leito vormen een team en gaan op een levensgevaarlijke missie om de corrupte samenzweerders te ontmaskeren en District 13 van de ondergang te redden. Een onmogelijke race tegen klok begint.

Regisseur en acteurs

 • Patrick Alessandrin portrait

  Patrick Alessandrin

  Director

 • Cyril Raffaelli portait

  Cyril Raffaelli

  Damien

 • David Belle portait

  David Belle

  Leïto

 • Philippe Torreton portait

  Philippe Torreton

  Le Président de la République

 • Daniel Duval portait

  Daniel Duval

  Walter Gassman

 • Elodie Yung portait

  Elodie Yung

  Tao

 • MC Jean Gab'1 portrait

  MC Jean Gab'1

  Molko

 • James Deano portrait

  James Deano

  Karl le skin

 • Laouni Mouhid portait

  Laouni Mouhid

  Ali-K

 • Fabrice Feltzinger portrait

  Fabrice Feltzinger

  Little Montana

 • Pierre-Marie Mosconi portrait

  Pierre-Marie Mosconi

  Roland

 • Johnny Amaro portrait

  Johnny Amaro

  Policier centre de contrôle

 • Rim'k portait

  Rim'k

  L'arabe chez Woo (as Abdelkrim Brahmi)

Trailers

Banlieue 13 - Ultimatum

Zin om Banlieue 13 - Ultimatum lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Banlieue 13 - Ultimatum te bekijken voor je op een rijtje.

Banlieue 13 - Ultimatum downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Banlieue 13 - Ultimatum downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Banlieue 13 - Ultimatum. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Banlieue 13 - Ultimatum er ook in SD heel goed uit.

Banlieue 13 - Ultimatum streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Banlieue 13 - Ultimatum net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Banlieue 13 - Ultimatum hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Banlieue 13 - Ultimatum helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Banlieue 13 - Ultimatum torrent

Denk je dat je om Banlieue 13 - Ultimatum te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Banlieue 13 - Ultimatum trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Banlieue 13 - Ultimatum de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.