Banlieue 13 - Ultimatum
%
65

Banlieue 13 - Ultimatum

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Banlieue 13 - Ultimatum

Moeite met waar je nou Banlieue 13 - Ultimatum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Banlieue 13 - Ultimatum

Samenvatting

District 13 is een afgesloten getto en een vrijstaat, waar de macht is verdeeld over vijf rivaliserende etnische bendes, geleid door nietsontziende leiders. Deze bestrijden de politie en elkaar met explosief geweld om alleenheerser van District 13 te worden. Een invloedrijke projectontwikkelaar heeft commerciële plannen met het gebied en weet zich gesteund door het corrupte hoofd van de Geheime Dienst. Er wordt een geheime operatie gestart om de president over te halen drastische maatregelen te nemen om het probleem District 13 'op te lossen'. Rechercheur Damien en free runner Leito vormen een team en gaan op een levensgevaarlijke missie om de corrupte samenzweerders te ontmaskeren en District 13 van de ondergang te redden. Een onmogelijke race tegen klok begint.

Regisseur en acteurs

 • Patrick Alessandrin portrait

  Patrick Alessandrin

  Director

 • Cyril Raffaelli portait

  Cyril Raffaelli

  Damien

 • David Belle portait

  David Belle

  Leïto

 • Philippe Torreton portait

  Philippe Torreton

  Le Président de la République

 • Daniel Duval portait

  Daniel Duval

  Walter Gassman

 • Elodie Yung portait

  Elodie Yung

  Tao

 • MC Jean Gab'1 portrait

  MC Jean Gab'1

  Molko

 • James Deano portrait

  James Deano

  Karl le skin

 • Laouni Mouhid portait

  Laouni Mouhid

  Ali-K

 • Fabrice Feltzinger portrait

  Fabrice Feltzinger

  Little Montana

 • Pierre-Marie Mosconi portrait

  Pierre-Marie Mosconi

  Roland

 • Johnny Amaro portrait

  Johnny Amaro

  Policier centre de contrôle

 • Rim'k portait

  Rim'k

  L'arabe chez Woo (as Abdelkrim Brahmi)

Trailers

Banlieue 13 - Ultimatum

Wil je Banlieue 13 - Ultimatum kijken? De movie van Patrick Alessandrin uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Banlieue 13 - Ultimatum op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Banlieue 13 - Ultimatum met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Banlieue 13 - Ultimatum downloaden

Het downloaden van Banlieue 13 - Ultimatum is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Banlieue 13 - Ultimatum ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Banlieue 13 - Ultimatum streamen

Het streamen van Banlieue 13 - Ultimatum heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Banlieue 13 - Ultimatum online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Banlieue 13 - Ultimatum kijkt. Ideaal!

Banlieue 13 - Ultimatum torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Banlieue 13 - Ultimatum. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Banlieue 13 - Ultimatum trailer

Bekijk eerst even de trailer van Banlieue 13 - Ultimatum voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.