Banlieue 13 - Ultimatum
%
65

Banlieue 13 - Ultimatum

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Banlieue 13 - Ultimatum

Moeite met waar je nou Banlieue 13 - Ultimatum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Banlieue 13 - Ultimatum

Samenvatting

District 13 is een afgesloten getto en een vrijstaat, waar de macht is verdeeld over vijf rivaliserende etnische bendes, geleid door nietsontziende leiders. Deze bestrijden de politie en elkaar met explosief geweld om alleenheerser van District 13 te worden. Een invloedrijke projectontwikkelaar heeft commerciële plannen met het gebied en weet zich gesteund door het corrupte hoofd van de Geheime Dienst. Er wordt een geheime operatie gestart om de president over te halen drastische maatregelen te nemen om het probleem District 13 'op te lossen'. Rechercheur Damien en free runner Leito vormen een team en gaan op een levensgevaarlijke missie om de corrupte samenzweerders te ontmaskeren en District 13 van de ondergang te redden. Een onmogelijke race tegen klok begint.

Regisseur en acteurs

 • Patrick Alessandrin portrait

  Patrick Alessandrin

  Director

 • Cyril Raffaelli portait

  Cyril Raffaelli

  Damien

 • David Belle portait

  David Belle

  Leïto

 • Philippe Torreton portait

  Philippe Torreton

  Le Président de la République

 • Daniel Duval portait

  Daniel Duval

  Walter Gassman

 • Elodie Yung portait

  Elodie Yung

  Tao

 • MC Jean Gab'1 portrait

  MC Jean Gab'1

  Molko

 • James Deano portrait

  James Deano

  Karl le skin

 • Laouni Mouhid portait

  Laouni Mouhid

  Ali-K

 • Fabrice Feltzinger portrait

  Fabrice Feltzinger

  Little Montana

 • Pierre-Marie Mosconi portrait

  Pierre-Marie Mosconi

  Roland

 • Johnny Amaro portrait

  Johnny Amaro

  Policier centre de contrôle

 • Rim'k portait

  Rim'k

  L'arabe chez Woo (as Abdelkrim Brahmi)

Trailers

Banlieue 13 - Ultimatum

Benieuwd naar Banlieue 13 - Ultimatum? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Banlieue 13 - Ultimatum kunt bekijken.

Banlieue 13 - Ultimatum streamen

Wil je Banlieue 13 - Ultimatum streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Banlieue 13 - Ultimatum gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Banlieue 13 - Ultimatum downloaden

movies als Banlieue 13 - Ultimatum kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Banlieue 13 - Ultimatum. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Banlieue 13 - Ultimatum. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Banlieue 13 - Ultimatum torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Banlieue 13 - Ultimatum te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Banlieue 13 - Ultimatum trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Banlieue 13 - Ultimatum je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!