Banlieue 13 - Ultimatum
%
65

Banlieue 13 - Ultimatum

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Banlieue 13 - Ultimatum

Moeite met waar je nou Banlieue 13 - Ultimatum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Banlieue 13 - Ultimatum

Samenvatting

District 13 is een afgesloten getto en een vrijstaat, waar de macht is verdeeld over vijf rivaliserende etnische bendes, geleid door nietsontziende leiders. Deze bestrijden de politie en elkaar met explosief geweld om alleenheerser van District 13 te worden. Een invloedrijke projectontwikkelaar heeft commerciële plannen met het gebied en weet zich gesteund door het corrupte hoofd van de Geheime Dienst. Er wordt een geheime operatie gestart om de president over te halen drastische maatregelen te nemen om het probleem District 13 'op te lossen'. Rechercheur Damien en free runner Leito vormen een team en gaan op een levensgevaarlijke missie om de corrupte samenzweerders te ontmaskeren en District 13 van de ondergang te redden. Een onmogelijke race tegen klok begint.

Regisseur en acteurs

 • Patrick Alessandrin portrait

  Patrick Alessandrin

  Director

 • Cyril Raffaelli portait

  Cyril Raffaelli

  Damien

 • David Belle portait

  David Belle

  Leïto

 • Philippe Torreton portait

  Philippe Torreton

  Le Président de la République

 • Daniel Duval portait

  Daniel Duval

  Walter Gassman

 • Elodie Yung portait

  Elodie Yung

  Tao

 • MC Jean Gab'1 portrait

  MC Jean Gab'1

  Molko

 • James Deano portrait

  James Deano

  Karl le skin

 • Laouni Mouhid portait

  Laouni Mouhid

  Ali-K

 • Fabrice Feltzinger portrait

  Fabrice Feltzinger

  Little Montana

 • Pierre-Marie Mosconi portrait

  Pierre-Marie Mosconi

  Roland

 • Johnny Amaro portrait

  Johnny Amaro

  Policier centre de contrôle

 • Rim'k portait

  Rim'k

  L'arabe chez Woo (as Abdelkrim Brahmi)

Trailers

Banlieue 13 - Ultimatum

Veel gehoord over Banlieue 13 - Ultimatum en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Banlieue 13 - Ultimatum heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Banlieue 13 - Ultimatum streamen

Wil je Banlieue 13 - Ultimatum, de movie met Cyril Raffaelli, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Banlieue 13 - Ultimatum zelfs gratis kijken.

Banlieue 13 - Ultimatum downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Banlieue 13 - Ultimatum ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Banlieue 13 - Ultimatum er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Banlieue 13 - Ultimatum torrent

Op zoek naar een torrent van Banlieue 13 - Ultimatum? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Banlieue 13 - Ultimatum te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Banlieue 13 - Ultimatum trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Banlieue 13 - Ultimatum. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.