Barabbas
%
70

Barabbas

Nu kijken

Kijk Barabbas

Moeite met waar je nou Barabbas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barabbas

Samenvatting

Epic account of the thief Barabbas, who was spared crucifixion when Pilate manipulated the crowd into pardoning him, rather than Jesus. Struggling with his spirituality, Barabbas goes through many ordeals leading him to the gladiatorial arena, where he tries to win his freedom and confront his inner demons, ultimately becoming a follower of the man who was crucified in his place.

Regisseur en acteurs

 • Richard Fleischer portait

  Richard Fleischer

  Director

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Barabbas

 • Silvana Mangano portait

  Silvana Mangano

  Rachel

 • Arthur Kennedy portait

  Arthur Kennedy

  Pontius Pilate

 • Katy Jurado portait

  Katy Jurado

  Sara

 • Harry Andrews portait

  Harry Andrews

  Peter

 • Vittorio Gassman portait

  Vittorio Gassman

  Sahak

 • Norman Wooland portait

  Norman Wooland

  Rufio

 • Valentina Cortese portait

  Valentina Cortese

  Julia

 • Jack Palance portait

  Jack Palance

  Torvald

 • Ernest Borgnine portait

  Ernest Borgnine

  Lucius

 • Arnoldo Foà portait

  Arnoldo Foà

  Joseph of Arimathea

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Barabbas

Zin om Barabbas lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barabbas te bekijken voor je op een rijtje.

Barabbas downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barabbas downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barabbas. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barabbas er ook in SD heel goed uit.

Barabbas streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barabbas net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barabbas hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barabbas helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barabbas torrent

Denk je dat je om Barabbas te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barabbas trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barabbas de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.