Barabbas
%
70

Barabbas

Nu kijken

Kijk Barabbas

Moeite met waar je nou Barabbas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barabbas

Samenvatting

Epic account of the thief Barabbas, who was spared crucifixion when Pilate manipulated the crowd into pardoning him, rather than Jesus. Struggling with his spirituality, Barabbas goes through many ordeals leading him to the gladiatorial arena, where he tries to win his freedom and confront his inner demons, ultimately becoming a follower of the man who was crucified in his place.

Regisseur en acteurs

 • Richard Fleischer portait

  Richard Fleischer

  Director

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Barabbas

 • Silvana Mangano portait

  Silvana Mangano

  Rachel

 • Arthur Kennedy portait

  Arthur Kennedy

  Pontius Pilate

 • Katy Jurado portait

  Katy Jurado

  Sara

 • Harry Andrews portait

  Harry Andrews

  Peter

 • Vittorio Gassman portait

  Vittorio Gassman

  Sahak

 • Norman Wooland portait

  Norman Wooland

  Rufio

 • Valentina Cortese portait

  Valentina Cortese

  Julia

 • Jack Palance portait

  Jack Palance

  Torvald

 • Ernest Borgnine portait

  Ernest Borgnine

  Lucius

 • Arnoldo Foà portait

  Arnoldo Foà

  Joseph of Arimathea

Barabbas

Wil je Barabbas kijken? De movie van Richard Fleischer uit 1961 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Barabbas op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Barabbas met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Barabbas downloaden

Het downloaden van Barabbas is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Barabbas ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Barabbas streamen

Het streamen van Barabbas heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Barabbas online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Barabbas kijkt. Ideaal!

Barabbas torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Barabbas. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Barabbas trailer

Bekijk eerst even de trailer van Barabbas voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.