Barabbas
%
70

Barabbas

Nu kijken

Kijk Barabbas

Moeite met waar je nou Barabbas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barabbas

Samenvatting

Epic account of the thief Barabbas, who was spared crucifixion when Pilate manipulated the crowd into pardoning him, rather than Jesus. Struggling with his spirituality, Barabbas goes through many ordeals leading him to the gladiatorial arena, where he tries to win his freedom and confront his inner demons, ultimately becoming a follower of the man who was crucified in his place.

Regisseur en acteurs

 • Richard Fleischer portait

  Richard Fleischer

  Director

 • Anthony Quinn portait

  Anthony Quinn

  Barabbas

 • Silvana Mangano portait

  Silvana Mangano

  Rachel

 • Arthur Kennedy portait

  Arthur Kennedy

  Pontius Pilate

 • Katy Jurado portait

  Katy Jurado

  Sara

 • Harry Andrews portait

  Harry Andrews

  Peter

 • Vittorio Gassman portait

  Vittorio Gassman

  Sahak

 • Norman Wooland portait

  Norman Wooland

  Rufio

 • Valentina Cortese portait

  Valentina Cortese

  Julia

 • Jack Palance portait

  Jack Palance

  Torvald

 • Ernest Borgnine portait

  Ernest Borgnine

  Lucius

 • Arnoldo Foà portait

  Arnoldo Foà

  Joseph of Arimathea

Barabbas

Op zoek naar Barabbas? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Barabbas streamen

Het streamen van movies als Barabbas heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Barabbas waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Barabbas dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Barabbas downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Barabbas te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Barabbas torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Barabbas trailer

Weet je nog niet zeker of Barabbas jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.