Barbarians at the Gate
%
73

Barbarians at the Gate

Bekijk de trailer

Kijk Barbarians at the Gate

Moeite met waar je nou Barbarians at the Gate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A television movie based upon the book by Bryan Burrough and John Helyar, about the leveraged buyout (LBO) of RJR Nabisco.

Regisseur en acteurs

 • Glenn A. Jordan portrait

  Glenn A. Jordan

  Director

 • James Garner portait

  James Garner

  F. Ross Johnson

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Henry Kravis

 • Peter Riegert portait

  Peter Riegert

  Peter Cohen

 • Joanna Cassidy portait

  Joanna Cassidy

  Linda Robinson

Trailers

Barbarians at the Gate

Veel gehoord over Barbarians at the Gate en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barbarians at the Gate heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barbarians at the Gate streamen

Wil je Barbarians at the Gate, de movie met James Garner, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barbarians at the Gate zelfs gratis kijken.

Barbarians at the Gate downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barbarians at the Gate ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barbarians at the Gate er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barbarians at the Gate torrent

Op zoek naar een torrent van Barbarians at the Gate? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barbarians at the Gate te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barbarians at the Gate trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barbarians at the Gate. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.