Barbarians at the Gate
%
73

Barbarians at the Gate

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbarians at the Gate

Moeite met waar je nou Barbarians at the Gate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbarians at the Gate

Samenvatting

A television movie based upon the book by Bryan Burrough and John Helyar, about the leveraged buyout (LBO) of RJR Nabisco.

Regisseur en acteurs

 • Glenn A. Jordan portrait

  Glenn A. Jordan

  Director

 • James Garner portait

  James Garner

  F. Ross Johnson

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Henry Kravis

 • Peter Riegert portait

  Peter Riegert

  Peter Cohen

 • Joanna Cassidy portait

  Joanna Cassidy

  Linda Robinson

Trailers

Barbarians at the Gate

Wil je Barbarians at the Gate kijken? De movie van Glenn A. Jordan uit 1993 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Barbarians at the Gate op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Barbarians at the Gate met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Barbarians at the Gate downloaden

Het downloaden van Barbarians at the Gate is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Barbarians at the Gate ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Barbarians at the Gate streamen

Het streamen van Barbarians at the Gate heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Barbarians at the Gate online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Barbarians at the Gate kijkt. Ideaal!

Barbarians at the Gate torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Barbarians at the Gate. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Barbarians at the Gate trailer

Bekijk eerst even de trailer van Barbarians at the Gate voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.