Barbarians at the Gate
%
73

Barbarians at the Gate

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbarians at the Gate

Moeite met waar je nou Barbarians at the Gate moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbarians at the Gate

Samenvatting

A television movie based upon the book by Bryan Burrough and John Helyar, about the leveraged buyout (LBO) of RJR Nabisco.

Regisseur en acteurs

 • Glenn A. Jordan portrait

  Glenn A. Jordan

  Director

 • James Garner portait

  James Garner

  F. Ross Johnson

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Henry Kravis

 • Peter Riegert portait

  Peter Riegert

  Peter Cohen

 • Joanna Cassidy portait

  Joanna Cassidy

  Linda Robinson

Trailers

Barbarians at the Gate

Benieuwd naar Barbarians at the Gate? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Barbarians at the Gate draait.

Barbarians at the Gate in de bioscoop

Barbarians at the Gate draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Barbarians at the Gate.

Barbarians at the Gate streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Barbarians at the Gate te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Barbarians at the Gate een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Barbarians at the Gate zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Barbarians at the Gate torrent

Op zoek naar een torrent van Barbarians at the Gate? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Barbarians at the Gate zonder zorgen.

Barbarians at the Gate downloaden

Als Barbarians at the Gate binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Barbarians at the Gate trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Barbarians at the Gate de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.