Barbershop: A Fresh Cut
%
59

Barbershop: A Fresh Cut

Bekijk de trailer

Kijk Barbershop: A Fresh Cut

Moeite met waar je nou Barbershop: A Fresh Cut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Calvin en zijn team, met o.a. Eddie, Rashad en Draya, heeft recent een aantal drastische veranderingen in de zaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de kapperszaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portrait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Ice Cube portrait

  Ice Cube

  Actor

 • Cedric the Entertainer portrait

  Cedric the Entertainer

  Actor

 • Anthony Anderson portrait

  Anthony Anderson

  Actor

 • J.B. Smoove portrait

  J.B. Smoove

  Actor

 • Lamorne Morris portrait

  Lamorne Morris

  Actor

 • Sean Patrick Thomas portrait

  Sean Patrick Thomas

  Actor

 • Deon Cole portrait

  Deon Cole

  Actor

 • Regina Hall portrait

  Regina Hall

  Actor

 • Nicki Minaj portrait

  Nicki Minaj

  Actor

Trailers

Barbershop: A Fresh Cut

Wil je Barbershop: A Fresh Cut kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barbershop: A Fresh Cut streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barbershop: A Fresh Cut niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barbershop: A Fresh Cut zelfs gratis bekijken.

Barbershop: A Fresh Cut downloaden

Wil je Barbershop: A Fresh Cut ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barbershop: A Fresh Cut overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barbershop: A Fresh Cut torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barbershop: A Fresh Cut is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barbershop: A Fresh Cut trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barbershop: A Fresh Cut de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.