Barbershop: A Fresh Cut
%
59

Barbershop: A Fresh Cut

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbershop: A Fresh Cut

Moeite met waar je nou Barbershop: A Fresh Cut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbershop: A Fresh Cut

Samenvatting

Calvin en zijn team, met o.a. Eddie, Rashad en Draya, heeft recent een aantal drastische veranderingen in de zaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de kapperszaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portrait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Ice Cube portrait

  Ice Cube

  Actor

 • Cedric the Entertainer portrait

  Cedric the Entertainer

  Actor

 • Anthony Anderson portrait

  Anthony Anderson

  Actor

 • J.B. Smoove portrait

  J.B. Smoove

  Actor

 • Lamorne Morris portrait

  Lamorne Morris

  Actor

 • Sean Patrick Thomas portrait

  Sean Patrick Thomas

  Actor

 • Deon Cole portrait

  Deon Cole

  Actor

 • Regina Hall portrait

  Regina Hall

  Actor

 • Nicki Minaj portrait

  Nicki Minaj

  Actor

Trailers

Barbershop: A Fresh Cut

Zin om Barbershop: A Fresh Cut lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barbershop: A Fresh Cut te bekijken voor je op een rijtje.

Barbershop: A Fresh Cut downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barbershop: A Fresh Cut downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barbershop: A Fresh Cut. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barbershop: A Fresh Cut er ook in SD heel goed uit.

Barbershop: A Fresh Cut streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barbershop: A Fresh Cut net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barbershop: A Fresh Cut hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barbershop: A Fresh Cut helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barbershop: A Fresh Cut torrent

Denk je dat je om Barbershop: A Fresh Cut te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barbershop: A Fresh Cut trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barbershop: A Fresh Cut de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.