Barbershop: A Fresh Cut
%
59

Barbershop: A Fresh Cut

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbershop: A Fresh Cut

Moeite met waar je nou Barbershop: A Fresh Cut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbershop: A Fresh Cut

Samenvatting

Calvin en zijn team, met o.a. Eddie, Rashad en Draya, heeft recent een aantal drastische veranderingen in de zaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de kapperszaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portrait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Ice Cube portrait

  Ice Cube

  Actor

 • Cedric the Entertainer portrait

  Cedric the Entertainer

  Actor

 • Anthony Anderson portrait

  Anthony Anderson

  Actor

 • J.B. Smoove portrait

  J.B. Smoove

  Actor

 • Lamorne Morris portrait

  Lamorne Morris

  Actor

 • Sean Patrick Thomas portrait

  Sean Patrick Thomas

  Actor

 • Deon Cole portrait

  Deon Cole

  Actor

 • Regina Hall portrait

  Regina Hall

  Actor

 • Nicki Minaj portrait

  Nicki Minaj

  Actor

Trailers

Barbershop: A Fresh Cut

Barbershop: A Fresh Cut streamen

Barbershop: A Fresh Cut streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barbershop: A Fresh Cut downloaden

Zin om Barbershop: A Fresh Cut te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barbershop: A Fresh Cut te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barbershop: A Fresh Cut torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barbershop: A Fresh Cut makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barbershop: A Fresh Cut trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barbershop: A Fresh Cut jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.