Barbershop: A Fresh Cut
%
59

Barbershop: A Fresh Cut

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbershop: A Fresh Cut

Moeite met waar je nou Barbershop: A Fresh Cut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbershop: A Fresh Cut

Samenvatting

Calvin en zijn team, met o.a. Eddie, Rashad en Draya, heeft recent een aantal drastische veranderingen in de zaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de kapperszaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portrait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Ice Cube portrait

  Ice Cube

  Actor

 • Cedric the Entertainer portrait

  Cedric the Entertainer

  Actor

 • Anthony Anderson portrait

  Anthony Anderson

  Actor

 • J.B. Smoove portrait

  J.B. Smoove

  Actor

 • Lamorne Morris portrait

  Lamorne Morris

  Actor

 • Sean Patrick Thomas portrait

  Sean Patrick Thomas

  Actor

 • Deon Cole portrait

  Deon Cole

  Actor

 • Regina Hall portrait

  Regina Hall

  Actor

 • Nicki Minaj portrait

  Nicki Minaj

  Actor

Trailers

Barbershop: A Fresh Cut

Benieuwd naar Barbershop: A Fresh Cut? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barbershop: A Fresh Cut kunt bekijken.

Barbershop: A Fresh Cut streamen

Wil je Barbershop: A Fresh Cut streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barbershop: A Fresh Cut gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barbershop: A Fresh Cut downloaden

movies als Barbershop: A Fresh Cut kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barbershop: A Fresh Cut. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barbershop: A Fresh Cut. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barbershop: A Fresh Cut torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barbershop: A Fresh Cut te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barbershop: A Fresh Cut trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barbershop: A Fresh Cut je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!