Barbie: de prinses en de popster
%
57

Barbie: de prinses en de popster

Nu kijken

Kijk Barbie: de prinses en de popster

Moeite met waar je nou Barbie: de prinses en de popster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie: de prinses en de popster

Samenvatting

In this sparkling musical adventure, Barbie stars as Tori, the kind-hearted princess of Meribella who would rather sing and dance than perform her royal duties. When her favorite pop star Keira visits the kingdom, the girls discover they have much in common, including a magical secret that lets them look like one another. At first, swapping places seems like a great idea, until each girl realizes that the other's life isn't as easy as it seems! But Meribella also has a magical secret, and when it's stolen, the whole kingdom is put in danger. Will true friendship save the day? Filled with fantastic songs, fabulous fashions, and fun new friends, it's an exciting musical celebration that shows the best thing you can be is yourself!

Regisseur en acteurs

  • Ezekiel Norton portrait

    Ezekiel Norton

    Director

Barbie: de prinses en de popster

Wil je Barbie: de prinses en de popster kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barbie: de prinses en de popster streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barbie: de prinses en de popster niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barbie: de prinses en de popster zelfs gratis bekijken.

Barbie: de prinses en de popster downloaden

Wil je Barbie: de prinses en de popster ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barbie: de prinses en de popster overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barbie: de prinses en de popster torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barbie: de prinses en de popster is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barbie: de prinses en de popster trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barbie: de prinses en de popster de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.