Barbie: de prinses en de popster
%
57

Barbie: de prinses en de popster

Nu kijken

Kijk Barbie: de prinses en de popster

Moeite met waar je nou Barbie: de prinses en de popster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie: de prinses en de popster

Samenvatting

In this sparkling musical adventure, Barbie stars as Tori, the kind-hearted princess of Meribella who would rather sing and dance than perform her royal duties. When her favorite pop star Keira visits the kingdom, the girls discover they have much in common, including a magical secret that lets them look like one another. At first, swapping places seems like a great idea, until each girl realizes that the other's life isn't as easy as it seems! But Meribella also has a magical secret, and when it's stolen, the whole kingdom is put in danger. Will true friendship save the day? Filled with fantastic songs, fabulous fashions, and fun new friends, it's an exciting musical celebration that shows the best thing you can be is yourself!

Regisseur en acteurs

  • Ezekiel Norton portrait

    Ezekiel Norton

    Director

Barbie: de prinses en de popster

Barbie: de prinses en de popster streamen

Barbie: de prinses en de popster streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barbie: de prinses en de popster downloaden

Zin om Barbie: de prinses en de popster te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barbie: de prinses en de popster te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barbie: de prinses en de popster torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barbie: de prinses en de popster makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barbie: de prinses en de popster trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barbie: de prinses en de popster jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.