Barbie: Dolfijnen Magie
%
91

Barbie: Dolfijnen Magie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie: Dolfijnen Magie

Moeite met waar je nou Barbie: Dolfijnen Magie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie: Dolfijnen Magie

Samenvatting

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo'n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Regisseur en acteurs

 • Conrad Helten portrait

  Conrad Helten

  Director

 • Erica Lindbeck portait

  Erica Lindbeck

  Barbie

 • Claire Margaret Corlett portrait

  Claire Margaret Corlett

  Stacie

 • Kazumi Evans portrait

  Kazumi Evans

  Skipper

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Chelsea

Trailers

Barbie: Dolfijnen Magie

Benieuwd naar Barbie: Dolfijnen Magie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Barbie: Dolfijnen Magie draait.

Barbie: Dolfijnen Magie in de bioscoop

Barbie: Dolfijnen Magie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Barbie: Dolfijnen Magie.

Barbie: Dolfijnen Magie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Barbie: Dolfijnen Magie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Barbie: Dolfijnen Magie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Barbie: Dolfijnen Magie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Barbie: Dolfijnen Magie torrent

Op zoek naar een torrent van Barbie: Dolfijnen Magie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Barbie: Dolfijnen Magie zonder zorgen.

Barbie: Dolfijnen Magie downloaden

Als Barbie: Dolfijnen Magie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Barbie: Dolfijnen Magie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Barbie: Dolfijnen Magie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.