Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure
%
64

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure

Moeite met waar je nou Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure

Samenvatting

Barbie en haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea en hun schattige nieuwe puppy vrienden vinden onverwachts mysterie en avontuur wanneer zij terugkeren naar Willow. Terwijl ze door herinneringen bladeren op de zolder van oma vinden de zussen een oude kaart, ze denken dat deze de weg wijst naar een schat die in de stad begraven ligt. Met hun puppy vrienden op sleeptouw gaan de vier meiden schat zoeken, onderweg ontdekken zij dat de liefde en plezier dat zij delen als zussen de grootste schat is!

Regisseur en acteurs

 • Andrew Tan portrait

  Andrew Tan

  Director

 • Kelly Sheridan portait

  Kelly Sheridan

  Actor

 • Kazumi Evans portrait

  Kazumi Evans

  Actor

 • Claire Maggie Corlett portrait

  Claire Maggie Corlett

  Actor

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Actor

 • Chelsea Miller portrait

  Chelsea Miller

  Actor

 • Taylor Dianne Robinson portrait

  Taylor Dianne Robinson

  Actor

 • Bronwen Holmes portrait

  Bronwen Holmes

  Actor

 • Amelia Shoichet-Stoll portrait

  Amelia Shoichet-Stoll

  Actor

 • Joanne Wilson portrait

  Joanne Wilson

  Actor

 • Rebecca Shoichet portrait

  Rebecca Shoichet

  Actor

 • Morgan Taylor Campbell portrait

  Morgan Taylor Campbell

  Actor

 • Brian Dobson portrait

  Brian Dobson

  Actor

 • Michael Daingerfield portait

  Michael Daingerfield

  Actor

Trailers

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure

Wil je Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure zelfs gratis bekijken.

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure downloaden

Wil je Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barbie & Her Sisters in the Great Puppy Adventure de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.