Barbie en het Geheime Team
%
60

Barbie en het Geheime Team

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie en het Geheime Team

Moeite met waar je nou Barbie en het Geheime Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en het Geheime Team

Samenvatting

Barbie, Renee en Theresa zijn getalenteerde turnsters die zich voorbereiden op deelname aan een belangrijke turnwedstrijd. Tijdens de repetitie turnen ze perfect, maar tijdens de kwalificatiewedstrijd verstijft Barbie.

Regisseur en acteurs

 • Conrad Helten portrait

  Conrad Helten

  Director

 • Erica Lindbeck portait

  Erica Lindbeck

  Barbie (voice)

 • Stephanie Sheh portrait

  Stephanie Sheh

  Renee (voice)

 • Jenny Pellicer portait

  Jenny Pellicer

  Teresa (voice)

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Chelsea (voice)

 • Britt Irvin portait

  Britt Irvin

  Mila (voice)

 • Brian Dobson portrait

  Brian Dobson

  Agent Dunbar / Announcer / Head Chef (voice)

 • Rebecca Husain portrait

  Rebecca Husain

  Patricia (voice)

 • Cathy Weseluck portait

  Cathy Weseluck

  Aunt Zoe (voice)

 • Ian Hanlin portrait

  Ian Hanlin

  Lazlo (voice)

 • Jonathan Holmes portrait

  Jonathan Holmes

  Percy (voice)

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Violet / Alarm (voice)

Trailers

Barbie en het Geheime Team

Zin om Barbie en het Geheime Team lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barbie en het Geheime Team te bekijken voor je op een rijtje.

Barbie en het Geheime Team downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barbie en het Geheime Team downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barbie en het Geheime Team. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barbie en het Geheime Team er ook in SD heel goed uit.

Barbie en het Geheime Team streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barbie en het Geheime Team net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barbie en het Geheime Team hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barbie en het Geheime Team helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barbie en het Geheime Team torrent

Denk je dat je om Barbie en het Geheime Team te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barbie en het Geheime Team trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barbie en het Geheime Team de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.