Barbie en het Geheime Team
%
60

Barbie en het Geheime Team

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie en het Geheime Team

Moeite met waar je nou Barbie en het Geheime Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en het Geheime Team

Samenvatting

Barbie, Renee en Theresa zijn getalenteerde turnsters die zich voorbereiden op deelname aan een belangrijke turnwedstrijd. Tijdens de repetitie turnen ze perfect, maar tijdens de kwalificatiewedstrijd verstijft Barbie.

Regisseur en acteurs

 • Conrad Helten portrait

  Conrad Helten

  Director

 • Erica Lindbeck portait

  Erica Lindbeck

  Barbie (voice)

 • Stephanie Sheh portrait

  Stephanie Sheh

  Renee (voice)

 • Jenny Pellicer portait

  Jenny Pellicer

  Teresa (voice)

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Chelsea (voice)

 • Britt Irvin portait

  Britt Irvin

  Mila (voice)

 • Brian Dobson portrait

  Brian Dobson

  Agent Dunbar / Announcer / Head Chef (voice)

 • Rebecca Husain portrait

  Rebecca Husain

  Patricia (voice)

 • Cathy Weseluck portait

  Cathy Weseluck

  Aunt Zoe (voice)

 • Ian Hanlin portrait

  Ian Hanlin

  Lazlo (voice)

 • Jonathan Holmes portrait

  Jonathan Holmes

  Percy (voice)

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Violet / Alarm (voice)

Trailers

Barbie en het Geheime Team

Wil je Barbie en het Geheime Team kijken? De movie van Conrad Helten uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Barbie en het Geheime Team op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Barbie en het Geheime Team met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Barbie en het Geheime Team downloaden

Het downloaden van Barbie en het Geheime Team is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Barbie en het Geheime Team ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Barbie en het Geheime Team streamen

Het streamen van Barbie en het Geheime Team heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Barbie en het Geheime Team online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Barbie en het Geheime Team kijkt. Ideaal!

Barbie en het Geheime Team torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Barbie en het Geheime Team. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Barbie en het Geheime Team trailer

Bekijk eerst even de trailer van Barbie en het Geheime Team voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.