Barbie en het Geheime Team
%
60

Barbie en het Geheime Team

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie en het Geheime Team

Moeite met waar je nou Barbie en het Geheime Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en het Geheime Team

Samenvatting

Barbie, Renee en Theresa zijn getalenteerde turnsters die zich voorbereiden op deelname aan een belangrijke turnwedstrijd. Tijdens de repetitie turnen ze perfect, maar tijdens de kwalificatiewedstrijd verstijft Barbie.

Regisseur en acteurs

 • Conrad Helten portrait

  Conrad Helten

  Director

 • Erica Lindbeck portait

  Erica Lindbeck

  Barbie (voice)

 • Stephanie Sheh portrait

  Stephanie Sheh

  Renee (voice)

 • Jenny Pellicer portait

  Jenny Pellicer

  Teresa (voice)

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Chelsea (voice)

 • Britt Irvin portait

  Britt Irvin

  Mila (voice)

 • Brian Dobson portrait

  Brian Dobson

  Agent Dunbar / Announcer / Head Chef (voice)

 • Rebecca Husain portrait

  Rebecca Husain

  Patricia (voice)

 • Cathy Weseluck portait

  Cathy Weseluck

  Aunt Zoe (voice)

 • Ian Hanlin portrait

  Ian Hanlin

  Lazlo (voice)

 • Jonathan Holmes portrait

  Jonathan Holmes

  Percy (voice)

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Violet / Alarm (voice)

Trailers

Barbie en het Geheime Team

Benieuwd naar Barbie en het Geheime Team? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barbie en het Geheime Team kunt bekijken.

Barbie en het Geheime Team streamen

Wil je Barbie en het Geheime Team streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barbie en het Geheime Team gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barbie en het Geheime Team downloaden

movies als Barbie en het Geheime Team kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barbie en het Geheime Team. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barbie en het Geheime Team. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barbie en het Geheime Team torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barbie en het Geheime Team te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barbie en het Geheime Team trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barbie en het Geheime Team je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!