Barbie en het Geheime Team
%
60

Barbie en het Geheime Team

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie en het Geheime Team

Moeite met waar je nou Barbie en het Geheime Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en het Geheime Team

Samenvatting

Barbie, Renee en Theresa zijn getalenteerde turnsters die zich voorbereiden op deelname aan een belangrijke turnwedstrijd. Tijdens de repetitie turnen ze perfect, maar tijdens de kwalificatiewedstrijd verstijft Barbie.

Regisseur en acteurs

 • Conrad Helten portrait

  Conrad Helten

  Director

 • Erica Lindbeck portait

  Erica Lindbeck

  Barbie (voice)

 • Stephanie Sheh portrait

  Stephanie Sheh

  Renee (voice)

 • Jenny Pellicer portait

  Jenny Pellicer

  Teresa (voice)

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Chelsea (voice)

 • Britt Irvin portait

  Britt Irvin

  Mila (voice)

 • Brian Dobson portrait

  Brian Dobson

  Agent Dunbar / Announcer / Head Chef (voice)

 • Rebecca Husain portrait

  Rebecca Husain

  Patricia (voice)

 • Cathy Weseluck portait

  Cathy Weseluck

  Aunt Zoe (voice)

 • Ian Hanlin portrait

  Ian Hanlin

  Lazlo (voice)

 • Jonathan Holmes portrait

  Jonathan Holmes

  Percy (voice)

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Violet / Alarm (voice)

Trailers

Barbie en het Geheime Team

Veel gehoord over Barbie en het Geheime Team en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barbie en het Geheime Team heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barbie en het Geheime Team streamen

Wil je Barbie en het Geheime Team, de movie met Erica Lindbeck, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barbie en het Geheime Team zelfs gratis kijken.

Barbie en het Geheime Team downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barbie en het Geheime Team ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barbie en het Geheime Team er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barbie en het Geheime Team torrent

Op zoek naar een torrent van Barbie en het Geheime Team? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barbie en het Geheime Team te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barbie en het Geheime Team trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barbie en het Geheime Team. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.