Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase
%
54

Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Moeite met waar je nou Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Samenvatting

Barbie and her sisters discover everything's better when you do it together in this splashy, sun-kissed adventure! After the girls and their pets arrive at an island paradise for Chelsea's big dance competition, they decide to make a quick side trip to see the nearby Dancing Horse Festival. But when their furry friends go missing at the event, it's up to the sisters to find them before Chelsea's show. While the puppies are out having an adventure of their own, the girls must use their imaginations and work together to find their furry friends in this tail-wagging good time! (Original Title - Barbie & Her Sisters in A Puppy Chase) - 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Conrad Helten portrait

  Conrad Helten

  Director

 • Michael Goguen portrait

  Michael Goguen

  Director

 • Erica Lindbeck portait

  Erica Lindbeck

  Barbie Roberts

 • Kazumi Evans portrait

  Kazumi Evans

  Skipper Roberts

 • Claire Corlett portrait

  Claire Corlett

  Stacie Roberts

 • Alyssya Swales portrait

  Alyssya Swales

  Chelsea Roberts

 • Chelsea Miller portrait

  Chelsea Miller

  Taffy

 • Amelia Shoichet-Stoll portrait

  Amelia Shoichet-Stoll

  Honey

 • Taylor Dianne Robinson portrait

  Taylor Dianne Robinson

  DJ

 • Anne Ruiz portrait

  Anne Ruiz

  Lei Bearer

 • Evans Johnson portrait

  Evans Johnson

  Vivian

Trailers

Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase

Wil je Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase kijken? De movie van Conrad Helten uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase downloaden

Het downloaden van Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase streamen

Het streamen van Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase kijkt. Ideaal!

Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase trailer

Bekijk eerst even de trailer van Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.