Barbie en de Roze Schoentjes
%
55

Barbie en de Roze Schoentjes

Nu kijken

Kijk Barbie en de Roze Schoentjes

Moeite met waar je nou Barbie en de Roze Schoentjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en de Roze Schoentjes

Samenvatting

Dance your way to a magical adventure with Barbie as Kristyn, a ballerina with big dreams! When she tries on a pair of sparkling pink shoes, she and her best friend, Hailey, are whisked away to a fantastical ballet world. There, Kristyn discovers she must dance in her favorite ballets in order to defeat an evil Snow Queen. With performances to the legendary Giselle and Swan Lake ballets, it's a wonderful journey where if you dance with your heart, dreams come true!

Regisseur en acteurs

 • Owen Hurley portrait

  Owen Hurley

  Director

 • Trevor Devall portait

  Trevor Devall

  Albrecht / Ballet Scout #1

 • Brett Dier portait

  Brett Dier

  Dillon / Prince Seigfried

 • Katie Crown portait

  Katie Crown

  Hailey

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Tara / Hannah

 • Bill Mondy portait

  Bill Mondy

  Rothbart / Thorpe / Peasant

 • Kyle Rideout portait

  Kyle Rideout

  Hilarion / Ballet Scout #2

 • Teryl Rothery portait

  Teryl Rothery

  Giselle's Mom / Queen Vera

 • Tabitha St. Germain portait

  Tabitha St. Germain

  Madame Natasha / Snow Queen / Sugar Plum Fairy / Swan Dancer / Stage Manager

 • Kelly Sheridan portrait

  Kelly Sheridan

  Kristyn

Barbie en de Roze Schoentjes

Barbie en de Roze Schoentjes streamen

Barbie en de Roze Schoentjes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barbie en de Roze Schoentjes downloaden

Zin om Barbie en de Roze Schoentjes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barbie en de Roze Schoentjes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barbie en de Roze Schoentjes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barbie en de Roze Schoentjes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barbie en de Roze Schoentjes trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barbie en de Roze Schoentjes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.