Barbie en de Roze Schoentjes
%
55

Barbie en de Roze Schoentjes

Nu kijken

Kijk Barbie en de Roze Schoentjes

Moeite met waar je nou Barbie en de Roze Schoentjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en de Roze Schoentjes

Samenvatting

Dance your way to a magical adventure with Barbie as Kristyn, a ballerina with big dreams! When she tries on a pair of sparkling pink shoes, she and her best friend, Hailey, are whisked away to a fantastical ballet world. There, Kristyn discovers she must dance in her favorite ballets in order to defeat an evil Snow Queen. With performances to the legendary Giselle and Swan Lake ballets, it's a wonderful journey where if you dance with your heart, dreams come true!

Regisseur en acteurs

 • Owen Hurley portrait

  Owen Hurley

  Director

 • Trevor Devall portait

  Trevor Devall

  Albrecht / Ballet Scout #1

 • Brett Dier portait

  Brett Dier

  Dillon / Prince Seigfried

 • Katie Crown portait

  Katie Crown

  Hailey

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Tara / Hannah

 • Bill Mondy portait

  Bill Mondy

  Rothbart / Thorpe / Peasant

 • Kyle Rideout portait

  Kyle Rideout

  Hilarion / Ballet Scout #2

 • Teryl Rothery portait

  Teryl Rothery

  Giselle's Mom / Queen Vera

 • Tabitha St. Germain portait

  Tabitha St. Germain

  Madame Natasha / Snow Queen / Sugar Plum Fairy / Swan Dancer / Stage Manager

 • Kelly Sheridan portrait

  Kelly Sheridan

  Kristyn

Barbie en de Roze Schoentjes

Wil je Barbie en de Roze Schoentjes kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barbie en de Roze Schoentjes streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barbie en de Roze Schoentjes niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barbie en de Roze Schoentjes zelfs gratis bekijken.

Barbie en de Roze Schoentjes downloaden

Wil je Barbie en de Roze Schoentjes ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barbie en de Roze Schoentjes overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barbie en de Roze Schoentjes torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barbie en de Roze Schoentjes is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barbie en de Roze Schoentjes trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barbie en de Roze Schoentjes de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.