Barbie en de Roze Schoentjes
%
55

Barbie en de Roze Schoentjes

Nu kijken

Kijk Barbie en de Roze Schoentjes

Moeite met waar je nou Barbie en de Roze Schoentjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en de Roze Schoentjes

Samenvatting

Dance your way to a magical adventure with Barbie as Kristyn, a ballerina with big dreams! When she tries on a pair of sparkling pink shoes, she and her best friend, Hailey, are whisked away to a fantastical ballet world. There, Kristyn discovers she must dance in her favorite ballets in order to defeat an evil Snow Queen. With performances to the legendary Giselle and Swan Lake ballets, it's a wonderful journey where if you dance with your heart, dreams come true!

Regisseur en acteurs

 • Owen Hurley portrait

  Owen Hurley

  Director

 • Trevor Devall portait

  Trevor Devall

  Albrecht / Ballet Scout #1

 • Brett Dier portait

  Brett Dier

  Dillon / Prince Seigfried

 • Katie Crown portait

  Katie Crown

  Hailey

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Tara / Hannah

 • Bill Mondy portait

  Bill Mondy

  Rothbart / Thorpe / Peasant

 • Kyle Rideout portait

  Kyle Rideout

  Hilarion / Ballet Scout #2

 • Teryl Rothery portait

  Teryl Rothery

  Giselle's Mom / Queen Vera

 • Tabitha St. Germain portait

  Tabitha St. Germain

  Madame Natasha / Snow Queen / Sugar Plum Fairy / Swan Dancer / Stage Manager

 • Kelly Sheridan portrait

  Kelly Sheridan

  Kristyn

Barbie en de Roze Schoentjes

Veel gehoord over Barbie en de Roze Schoentjes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barbie en de Roze Schoentjes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barbie en de Roze Schoentjes streamen

Wil je Barbie en de Roze Schoentjes, de movie met Trevor Devall, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barbie en de Roze Schoentjes zelfs gratis kijken.

Barbie en de Roze Schoentjes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barbie en de Roze Schoentjes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barbie en de Roze Schoentjes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barbie en de Roze Schoentjes torrent

Op zoek naar een torrent van Barbie en de Roze Schoentjes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barbie en de Roze Schoentjes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barbie en de Roze Schoentjes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barbie en de Roze Schoentjes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.