Barbie en de Roze Schoentjes
%
55

Barbie en de Roze Schoentjes

Nu kijken

Kijk Barbie en de Roze Schoentjes

Moeite met waar je nou Barbie en de Roze Schoentjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie en de Roze Schoentjes

Samenvatting

Dance your way to a magical adventure with Barbie as Kristyn, a ballerina with big dreams! When she tries on a pair of sparkling pink shoes, she and her best friend, Hailey, are whisked away to a fantastical ballet world. There, Kristyn discovers she must dance in her favorite ballets in order to defeat an evil Snow Queen. With performances to the legendary Giselle and Swan Lake ballets, it's a wonderful journey where if you dance with your heart, dreams come true!

Regisseur en acteurs

 • Owen Hurley portrait

  Owen Hurley

  Director

 • Trevor Devall portait

  Trevor Devall

  Albrecht / Ballet Scout #1

 • Brett Dier portait

  Brett Dier

  Dillon / Prince Seigfried

 • Katie Crown portait

  Katie Crown

  Hailey

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Tara / Hannah

 • Bill Mondy portait

  Bill Mondy

  Rothbart / Thorpe / Peasant

 • Kyle Rideout portait

  Kyle Rideout

  Hilarion / Ballet Scout #2

 • Teryl Rothery portait

  Teryl Rothery

  Giselle's Mom / Queen Vera

 • Tabitha St. Germain portait

  Tabitha St. Germain

  Madame Natasha / Snow Queen / Sugar Plum Fairy / Swan Dancer / Stage Manager

 • Kelly Sheridan portrait

  Kelly Sheridan

  Kristyn

Barbie en de Roze Schoentjes

Benieuwd naar Barbie en de Roze Schoentjes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barbie en de Roze Schoentjes kunt bekijken.

Barbie en de Roze Schoentjes streamen

Wil je Barbie en de Roze Schoentjes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barbie en de Roze Schoentjes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barbie en de Roze Schoentjes downloaden

movies als Barbie en de Roze Schoentjes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barbie en de Roze Schoentjes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barbie en de Roze Schoentjes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barbie en de Roze Schoentjes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barbie en de Roze Schoentjes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barbie en de Roze Schoentjes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barbie en de Roze Schoentjes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!