Barbie Magie Van De Regenboog
%
60

Barbie Magie Van De Regenboog

Bekijk de trailer

Kijk Barbie Magie Van De Regenboog

Moeite met waar je nou Barbie Magie Van De Regenboog moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beleef samen met Barbie als Elina een gloednieuw avontuur in Fairytopia! Elina reist met haar pluisbal Bibble naar de Feeënschool in het overweldigende Kristallen Paleis. Daar maakt ze kennis met de andere uitverkoren leerling-feeën. Samen moeten ze de jaarlijkse Lentevlucht aanleren, een magisch spektakel dat de eerste regenboog van het seizoen laat verschijnen. Dat is echter niet naar de zin van de boosaardige Laverna. Ze wil de Lentevlucht verhinderen en Fairytopia in een tien jaar durende, bittere winter dompelen. Dus leren Elina™ en haar nieuwe vriendjes nog een levensles: "enkel samen zijn we sterk". Maar zijn ze sterk genoeg om Laverna te verslaan en de regenboog tot leven te wekken?

Regisseur en acteurs

 • William Lau portrait

  William Lau

  Director

 • Alistair Abell portait

  Alistair Abell

  Faban (voice)

 • Sharon Alexander portrait

  Sharon Alexander

  Sunburst (voice)

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Laverna (voice)

 • Andrew Francis portait

  Andrew Francis

  Linden (voice)

Trailers

Barbie Magie Van De Regenboog

Wil je BarbieMagie Van De Regenboog kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

BarbieMagie Van De Regenboog streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je BarbieMagie Van De Regenboog niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je BarbieMagie Van De Regenboog zelfs gratis bekijken.

BarbieMagie Van De Regenboog downloaden

Wil je BarbieMagie Van De Regenboog ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je BarbieMagie Van De Regenboog overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

BarbieMagie Van De Regenboog torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van BarbieMagie Van De Regenboog is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

BarbieMagie Van De Regenboog trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of BarbieMagie Van De Regenboog de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.