Barbie Magie Van De Regenboog
%
60

Barbie Magie Van De Regenboog

Bekijk de trailer

Kijk Barbie Magie Van De Regenboog

Moeite met waar je nou Barbie Magie Van De Regenboog moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beleef samen met Barbie als Elina een gloednieuw avontuur in Fairytopia! Elina reist met haar pluisbal Bibble naar de Feeënschool in het overweldigende Kristallen Paleis. Daar maakt ze kennis met de andere uitverkoren leerling-feeën. Samen moeten ze de jaarlijkse Lentevlucht aanleren, een magisch spektakel dat de eerste regenboog van het seizoen laat verschijnen. Dat is echter niet naar de zin van de boosaardige Laverna. Ze wil de Lentevlucht verhinderen en Fairytopia in een tien jaar durende, bittere winter dompelen. Dus leren Elina™ en haar nieuwe vriendjes nog een levensles: "enkel samen zijn we sterk". Maar zijn ze sterk genoeg om Laverna te verslaan en de regenboog tot leven te wekken?

Regisseur en acteurs

 • William Lau portait

  William Lau

  Director

 • Alistair Abell portait

  Alistair Abell

  Faban (voice)

 • Sharon Alexander portait

  Sharon Alexander

  Sunburst (voice)

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Laverna (voice)

 • Andrew Francis portait

  Andrew Francis

  Linden (voice)

Trailers

Barbie Magie Van De Regenboog

BarbieMagie Van De Regenboog streamen

BarbieMagie Van De Regenboog streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

BarbieMagie Van De Regenboog downloaden

Zin om BarbieMagie Van De Regenboog te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als BarbieMagie Van De Regenboog te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

BarbieMagie Van De Regenboog torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als BarbieMagie Van De Regenboog makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

BarbieMagie Van De Regenboog trailer

Wil je er zeker van zijn dat BarbieMagie Van De Regenboog jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.