Barbie Mariposa En De Feeënprinses
%
60

Barbie Mariposa En De Feeënprinses

Nu kijken

Kijk Barbie Mariposa En De Feeënprinses

Moeite met waar je nou Barbie Mariposa En De Feeënprinses moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbie Mariposa En De Feeënprinses

Samenvatting

Barbie is back as the butterfly fairy Mariposa in this high-stakes sequel that finds her using the power of friendship to protect a rival kingdom.

Regisseur en acteurs

 • William Lau portrait

  William Lau

  Director

 • Kelly Sheridan portrait

  Kelly Sheridan

  Mariposa

 • Maryke Hendrikse portrait

  Maryke Hendrikse

  Princess Catania

 • Tabitha St. Germain portait

  Tabitha St. Germain

  Willa / Zee

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Gwyllion

 • Mariee Devereux portrait

  Mariee Devereux

  Talayla

 • Alessandro Juliani portait

  Alessandro Juliani

  Prince Carlos

 • Alistair Abell portait

  Alistair Abell

  Lord Gastrous

 • Russell Roberts portrait

  Russell Roberts

  King Regellius

 • Sam Vincent portrait

  Sam Vincent

  Boris

 • Kathleen Barr portait

  Kathleen Barr

  Anu

Barbie Mariposa En De Feeënprinses

Barbie Mariposa En De Feeënprinses streamen

Barbie Mariposa En De Feeënprinses streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barbie Mariposa En De Feeënprinses downloaden

Zin om Barbie Mariposa En De Feeënprinses te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barbie Mariposa En De Feeënprinses te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barbie Mariposa En De Feeënprinses torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barbie Mariposa En De Feeënprinses makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barbie Mariposa En De Feeënprinses trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barbie Mariposa En De Feeënprinses jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.