Barbie

Barbie

Kijk Barbie

Moeite met waar je nou Barbie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 16-08-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Plot unknown. Live-action feature film based on the popular line of Barbie dolls.

Regisseur en acteurs

  • Anne Hathaway portait

    Anne Hathaway

    Barbie

Barbie

Veel gehoord over Barbie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barbie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barbie streamen

Wil je Barbie, de movie met Anne Hathaway, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barbie zelfs gratis kijken.

Barbie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barbie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barbie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barbie torrent

Op zoek naar een torrent van Barbie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barbie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barbie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barbie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.