Barcelona
%
70

Barcelona

Kijk Barcelona

Moeite met waar je nou Barcelona moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

During the 1980s, uptight Ted Boynton is a salesman working in the Barcelona office of a Chicago-based company. He receives an unexpected visit from his cousin Fred, a naval officer who has come to Spain on a public relations mission for a U.S. fleet. Not exactly friends in the past, Ted and Fred strike up relationships with women in the Spanish city and experience conflicts -- Ted with his employer, and Fred with the Barcelona community.

Barcelona

Wil je Barcelona kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1994 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barcelona streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barcelona niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barcelona zelfs gratis bekijken.

Barcelona downloaden

Wil je Barcelona ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barcelona overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barcelona torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barcelona is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barcelona trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barcelona de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.