Barefoot in the Park
%
70

Barefoot in the Park

Nu kijken

Kijk Barefoot in the Park

Moeite met waar je nou Barefoot in the Park moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barefoot in the Park

Samenvatting

De conservatieve jonge advocaat Paul Bratter, trouwt met de gepassioneerde Corrie. Het pas gehuwde stel trekt in in een eenvoudig appartement in New York en tracht Corrie's mama uit te huwelijken aan een excentrieke buurman, wat tot vele komische verwikkelingen leidt.

Regisseur en acteurs

 • Gene Saks portait

  Gene Saks

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Paul Bratter

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Corie Bratter

 • Charles Boyer portait

  Charles Boyer

  Victor Velasco

 • Mildred Natwick portait

  Mildred Natwick

  Ethel Banks

 • Herb Edelman portait

  Herb Edelman

  Harry Pepper

 • Mabel Albertson portait

  Mabel Albertson

  Harriet

 • Fritz Feld portait

  Fritz Feld

  Restaurant Proprietor

 • James Stone portrait

  James Stone

  Delivery Man

 • Ted Hartley portait

  Ted Hartley

  Frank

Barefoot in the Park

Zin om Barefoot in the Park lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barefoot in the Park te bekijken voor je op een rijtje.

Barefoot in the Park downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barefoot in the Park downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barefoot in the Park. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barefoot in the Park er ook in SD heel goed uit.

Barefoot in the Park streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barefoot in the Park net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barefoot in the Park hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barefoot in the Park helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barefoot in the Park torrent

Denk je dat je om Barefoot in the Park te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barefoot in the Park trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barefoot in the Park de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.