Barefoot in the Park
%
70

Barefoot in the Park

Nu kijken

Kijk Barefoot in the Park

Moeite met waar je nou Barefoot in the Park moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barefoot in the Park

Samenvatting

De conservatieve jonge advocaat Paul Bratter, trouwt met de gepassioneerde Corrie. Het pas gehuwde stel trekt in in een eenvoudig appartement in New York en tracht Corrie's mama uit te huwelijken aan een excentrieke buurman, wat tot vele komische verwikkelingen leidt.

Regisseur en acteurs

 • Gene Saks portait

  Gene Saks

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Paul Bratter

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Corie Bratter

 • Charles Boyer portait

  Charles Boyer

  Victor Velasco

 • Mildred Natwick portait

  Mildred Natwick

  Ethel Banks

 • Herb Edelman portait

  Herb Edelman

  Harry Pepper

 • Mabel Albertson portait

  Mabel Albertson

  Harriet

 • Fritz Feld portait

  Fritz Feld

  Restaurant Proprietor

 • James Stone portrait

  James Stone

  Delivery Man

 • Ted Hartley portait

  Ted Hartley

  Frank

Barefoot in the Park

Veel gehoord over Barefoot in the Park en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barefoot in the Park heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barefoot in the Park streamen

Wil je Barefoot in the Park, de movie met Robert Redford, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barefoot in the Park zelfs gratis kijken.

Barefoot in the Park downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barefoot in the Park ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barefoot in the Park er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barefoot in the Park torrent

Op zoek naar een torrent van Barefoot in the Park? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barefoot in the Park te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barefoot in the Park trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barefoot in the Park. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.