Barefoot in the Park
%
70

Barefoot in the Park

Nu kijken

Kijk Barefoot in the Park

Moeite met waar je nou Barefoot in the Park moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barefoot in the Park

Samenvatting

De conservatieve jonge advocaat Paul Bratter, trouwt met de gepassioneerde Corrie. Het pas gehuwde stel trekt in in een eenvoudig appartement in New York en tracht Corrie's mama uit te huwelijken aan een excentrieke buurman, wat tot vele komische verwikkelingen leidt.

Regisseur en acteurs

 • Gene Saks portait

  Gene Saks

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Paul Bratter

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Corie Bratter

 • Charles Boyer portait

  Charles Boyer

  Victor Velasco

 • Mildred Natwick portait

  Mildred Natwick

  Ethel Banks

 • Herb Edelman portait

  Herb Edelman

  Harry Pepper

 • Mabel Albertson portait

  Mabel Albertson

  Harriet

 • Fritz Feld portait

  Fritz Feld

  Restaurant Proprietor

 • James Stone portrait

  James Stone

  Delivery Man

 • Ted Hartley portait

  Ted Hartley

  Frank

Barefoot in the Park

Benieuwd naar Barefoot in the Park? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barefoot in the Park kunt bekijken.

Barefoot in the Park streamen

Wil je Barefoot in the Park streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barefoot in the Park gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barefoot in the Park downloaden

movies als Barefoot in the Park kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barefoot in the Park. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barefoot in the Park. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barefoot in the Park torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barefoot in the Park te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barefoot in the Park trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barefoot in the Park je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!