Bareilly Ki Barfi
%
67

Bareilly Ki Barfi

Nu kijken

Kijk Bareilly Ki Barfi

Moeite met waar je nou Bareilly Ki Barfi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bareilly Ki Barfi

Samenvatting

When she falls in love with the author of a novel she adores, bohemian Bitti enlists the help of a local printer to find her new object of affection.

Regisseur en acteurs

 • Ashwiny Iyer Tiwari portrait

  Ashwiny Iyer Tiwari

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Chirag Dubey

 • Kriti Sanon portait

  Kriti Sanon

  Bitti Mishra

 • Rajkummar Rao portait

  Rajkummar Rao

  Pritam Vidrohi

 • Pankaj Tripathi portait

  Pankaj Tripathi

  Bitti's Father

 • Seema Pahwa portait

  Seema Pahwa

  Bitti’s mother

 • Rohit Choudhary portrait

  Rohit Choudhary

  Munna

 • Semwal Swati portait

  Semwal Swati

  Rama

 • Javed Akhtar portait

  Javed Akhtar

  Narrator

 • Seema Bhargava portrait

  Seema Bhargava

  Sushila Mishra

 • Naila Grewal portrait

  Naila Grewal

  Babli

Bareilly Ki Barfi

Wil je Bareilly Ki Barfi kijken? De movie van Ashwiny Iyer Tiwari uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bareilly Ki Barfi op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bareilly Ki Barfi met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bareilly Ki Barfi downloaden

Het downloaden van Bareilly Ki Barfi is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bareilly Ki Barfi ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bareilly Ki Barfi streamen

Het streamen van Bareilly Ki Barfi heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bareilly Ki Barfi online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bareilly Ki Barfi kijkt. Ideaal!

Bareilly Ki Barfi torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bareilly Ki Barfi. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bareilly Ki Barfi trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bareilly Ki Barfi voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.