Bareilly Ki Barfi
%
67

Bareilly Ki Barfi

Nu kijken

Kijk Bareilly Ki Barfi

Moeite met waar je nou Bareilly Ki Barfi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bareilly Ki Barfi

Samenvatting

When she falls in love with the author of a novel she adores, bohemian Bitti enlists the help of a local printer to find her new object of affection.

Regisseur en acteurs

 • Ashwiny Iyer Tiwari portrait

  Ashwiny Iyer Tiwari

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Chirag Dubey

 • Kriti Sanon portait

  Kriti Sanon

  Bitti Mishra

 • Rajkummar Rao portait

  Rajkummar Rao

  Pritam Vidrohi

 • Pankaj Tripathi portait

  Pankaj Tripathi

  Bitti's Father

 • Seema Pahwa portait

  Seema Pahwa

  Bitti’s mother

 • Rohit Choudhary portrait

  Rohit Choudhary

  Munna

 • Semwal Swati portait

  Semwal Swati

  Rama

 • Javed Akhtar portait

  Javed Akhtar

  Narrator

 • Seema Bhargava portrait

  Seema Bhargava

  Sushila Mishra

 • Naila Grewal portrait

  Naila Grewal

  Babli

Bareilly Ki Barfi

Benieuwd naar Bareilly Ki Barfi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bareilly Ki Barfi kunt bekijken.

Bareilly Ki Barfi streamen

Wil je Bareilly Ki Barfi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bareilly Ki Barfi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bareilly Ki Barfi downloaden

movies als Bareilly Ki Barfi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bareilly Ki Barfi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bareilly Ki Barfi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bareilly Ki Barfi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bareilly Ki Barfi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bareilly Ki Barfi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bareilly Ki Barfi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!