Bareilly Ki Barfi
%
67

Bareilly Ki Barfi

Nu kijken

Kijk Bareilly Ki Barfi

Moeite met waar je nou Bareilly Ki Barfi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bareilly Ki Barfi

Samenvatting

When she falls in love with the author of a novel she adores, bohemian Bitti enlists the help of a local printer to find her new object of affection.

Regisseur en acteurs

 • Ashwiny Iyer Tiwari portrait

  Ashwiny Iyer Tiwari

  Director

 • Ayushmann Khurrana portait

  Ayushmann Khurrana

  Chirag Dubey

 • Kriti Sanon portait

  Kriti Sanon

  Bitti Mishra

 • Rajkummar Rao portait

  Rajkummar Rao

  Pritam Vidrohi

 • Pankaj Tripathi portait

  Pankaj Tripathi

  Bitti's Father

 • Seema Pahwa portait

  Seema Pahwa

  Bitti’s mother

 • Rohit Choudhary portrait

  Rohit Choudhary

  Munna

 • Semwal Swati portait

  Semwal Swati

  Rama

 • Javed Akhtar portait

  Javed Akhtar

  Narrator

 • Seema Bhargava portrait

  Seema Bhargava

  Sushila Mishra

 • Naila Grewal portrait

  Naila Grewal

  Babli

Bareilly Ki Barfi

Veel gehoord over Bareilly Ki Barfi en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bareilly Ki Barfi heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bareilly Ki Barfi streamen

Wil je Bareilly Ki Barfi, de movie met Ayushmann Khurrana, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bareilly Ki Barfi zelfs gratis kijken.

Bareilly Ki Barfi downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bareilly Ki Barfi ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bareilly Ki Barfi er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bareilly Ki Barfi torrent

Op zoek naar een torrent van Bareilly Ki Barfi? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bareilly Ki Barfi te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bareilly Ki Barfi trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bareilly Ki Barfi. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.