Barely Lethal
%
54

Barely Lethal

Nu kijken

Kijk Barely Lethal

Moeite met waar je nou Barely Lethal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barely Lethal

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Weesmeisje Megan (Hailee Steinfeld, Pitch Perfect 2) belandt op prille leeftijd op de Prescott School for Girls, een geheimzinnige instelling waar ze opgeleid wordt tot internationale superspionne. Nu ze 16 is, smacht ze echter naar het leven van een doodgewone pubermeid. Ze grijpt een mislukte missie aan om van de radar te verdwijnen en zich als uitwisselingsstudente in te schrijven aan een middelbare school. Maar Megans uitzonderlijke "talenten" blijven niet lang onopgemerkt en wanneer haar furieuze mentor Maxwell Hardman (Samuel L. Jackson, Pulp Fiction) en de gevaarlijke wapenhandelaar Victoria Knox (Jessica Alba, Sin City) haar op het spoor komen, gaan de poppen aan het dansen... Barely Lethal is een geslaagde mix tussen een typisch Amerikaanse highschoolkomedie en en explosieve actiethriller. In de uitzonderlijke cast herkent u verder ook nog Sophie Turner (Game of Thrones) en Jaime King (Sin City, Pearl Harbor).

Barely Lethal

Benieuwd naar Barely Lethal? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barely Lethal kunt bekijken.

Barely Lethal streamen

Wil je Barely Lethal streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barely Lethal gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barely Lethal downloaden

movies als Barely Lethal kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barely Lethal. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barely Lethal. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barely Lethal torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barely Lethal te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barely Lethal trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barely Lethal je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!