Barely Lethal
%
54

Barely Lethal

Nu kijken

Kijk Barely Lethal

Moeite met waar je nou Barely Lethal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barely Lethal

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Weesmeisje Megan (Hailee Steinfeld, Pitch Perfect 2) belandt op prille leeftijd op de Prescott School for Girls, een geheimzinnige instelling waar ze opgeleid wordt tot internationale superspionne. Nu ze 16 is, smacht ze echter naar het leven van een doodgewone pubermeid. Ze grijpt een mislukte missie aan om van de radar te verdwijnen en zich als uitwisselingsstudente in te schrijven aan een middelbare school. Maar Megans uitzonderlijke "talenten" blijven niet lang onopgemerkt en wanneer haar furieuze mentor Maxwell Hardman (Samuel L. Jackson, Pulp Fiction) en de gevaarlijke wapenhandelaar Victoria Knox (Jessica Alba, Sin City) haar op het spoor komen, gaan de poppen aan het dansen... Barely Lethal is een geslaagde mix tussen een typisch Amerikaanse highschoolkomedie en en explosieve actiethriller. In de uitzonderlijke cast herkent u verder ook nog Sophie Turner (Game of Thrones) en Jaime King (Sin City, Pearl Harbor).

Barely Lethal

Wil je Barely Lethal kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Barely Lethal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Barely Lethal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Barely Lethal downloaden

Het downloaden van Barely Lethal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Barely Lethal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Barely Lethal streamen

Het streamen van Barely Lethal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Barely Lethal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Barely Lethal kijkt. Ideaal!

Barely Lethal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Barely Lethal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Barely Lethal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Barely Lethal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.