Barely Lethal
%
54

Barely Lethal

Nu kijken

Kijk Barely Lethal

Moeite met waar je nou Barely Lethal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barely Lethal

Samenvatting

Weesmeisje Megan (Hailee Steinfeld, Pitch Perfect 2) belandt op prille leeftijd op de Prescott School for Girls, een geheimzinnige instelling waar ze opgeleid wordt tot internationale superspionne. Nu ze 16 is, smacht ze echter naar het leven van een doodgewone pubermeid. Ze grijpt een mislukte missie aan om van de radar te verdwijnen en zich als uitwisselingsstudente in te schrijven aan een middelbare school. Maar Megans uitzonderlijke "talenten" blijven niet lang onopgemerkt en wanneer haar furieuze mentor Maxwell Hardman (Samuel L. Jackson, Pulp Fiction) en de gevaarlijke wapenhandelaar Victoria Knox (Jessica Alba, Sin City) haar op het spoor komen, gaan de poppen aan het dansen... Barely Lethal is een geslaagde mix tussen een typisch Amerikaanse highschoolkomedie en en explosieve actiethriller. In de uitzonderlijke cast herkent u verder ook nog Sophie Turner (Game of Thrones) en Jaime King (Sin City, Pearl Harbor).

Barely Lethal

Zin om Barely Lethal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barely Lethal te bekijken voor je op een rijtje.

Barely Lethal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barely Lethal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barely Lethal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barely Lethal er ook in SD heel goed uit.

Barely Lethal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barely Lethal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barely Lethal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barely Lethal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barely Lethal torrent

Denk je dat je om Barely Lethal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barely Lethal trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barely Lethal de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.