Barely Lethal
%
54

Barely Lethal

Nu kijken

Kijk Barely Lethal

Moeite met waar je nou Barely Lethal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barely Lethal

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Weesmeisje Megan (Hailee Steinfeld, Pitch Perfect 2) belandt op prille leeftijd op de Prescott School for Girls, een geheimzinnige instelling waar ze opgeleid wordt tot internationale superspionne. Nu ze 16 is, smacht ze echter naar het leven van een doodgewone pubermeid. Ze grijpt een mislukte missie aan om van de radar te verdwijnen en zich als uitwisselingsstudente in te schrijven aan een middelbare school. Maar Megans uitzonderlijke "talenten" blijven niet lang onopgemerkt en wanneer haar furieuze mentor Maxwell Hardman (Samuel L. Jackson, Pulp Fiction) en de gevaarlijke wapenhandelaar Victoria Knox (Jessica Alba, Sin City) haar op het spoor komen, gaan de poppen aan het dansen... Barely Lethal is een geslaagde mix tussen een typisch Amerikaanse highschoolkomedie en en explosieve actiethriller. In de uitzonderlijke cast herkent u verder ook nog Sophie Turner (Game of Thrones) en Jaime King (Sin City, Pearl Harbor).

Barely Lethal

Veel gehoord over Barely Lethal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barely Lethal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barely Lethal streamen

Wil je Barely Lethal, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barely Lethal zelfs gratis kijken.

Barely Lethal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barely Lethal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barely Lethal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barely Lethal torrent

Op zoek naar een torrent van Barely Lethal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barely Lethal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barely Lethal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barely Lethal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.