Barfi
%
74

Barfi

Nu kijken

Kijk Barfi

Moeite met waar je nou Barfi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barfi

Samenvatting

He is cute. He's shrewd. The girls love him. The cops hate him. He can't speak but is always talked about. His naughty antics will make you scream, but he will never listen. Cos he can't! Next summer ride a rollercoaster of emotions with Barfii - the Chalu Chaplin!

Regisseur en acteurs

 • Anurag Basu portait

  Anurag Basu

  Director

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Jhilmil Singh

 • Ranbir Kapoor portait

  Ranbir Kapoor

  Barfi

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Shruti

 • Sumona Chakravarti portait

  Sumona Chakravarti

  Shruti's Friend

 • Sujata Sehgal portait

  Sujata Sehgal

  Miss D'Souza

Barfi

Benieuwd naar Barfi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barfi kunt bekijken.

Barfi streamen

Wil je Barfi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barfi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barfi downloaden

movies als Barfi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barfi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barfi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barfi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barfi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barfi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barfi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!