Barfi
%
74

Barfi

Nu kijken

Kijk Barfi

Moeite met waar je nou Barfi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barfi

Samenvatting

He is cute. He's shrewd. The girls love him. The cops hate him. He can't speak but is always talked about. His naughty antics will make you scream, but he will never listen. Cos he can't! Next summer ride a rollercoaster of emotions with Barfii - the Chalu Chaplin!

Regisseur en acteurs

 • Anurag Basu portait

  Anurag Basu

  Director

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Jhilmil Singh

 • Ranbir Kapoor portait

  Ranbir Kapoor

  Barfi

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Shruti

 • Sumona Chakravarti portait

  Sumona Chakravarti

  Shruti's Friend

 • Sujata Sehgal portait

  Sujata Sehgal

  Miss D'Souza

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Barfi

Wil je Barfi kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barfi streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barfi niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barfi zelfs gratis bekijken.

Barfi downloaden

Wil je Barfi ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barfi overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barfi torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barfi is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barfi trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barfi de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.