Barfi
%
74

Barfi

Nu kijken

Kijk Barfi

Moeite met waar je nou Barfi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barfi

Samenvatting

He is cute. He's shrewd. The girls love him. The cops hate him. He can't speak but is always talked about. His naughty antics will make you scream, but he will never listen. Cos he can't! Next summer ride a rollercoaster of emotions with Barfii - the Chalu Chaplin!

Regisseur en acteurs

 • Anurag Basu portait

  Anurag Basu

  Director

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Jhilmil Singh

 • Ranbir Kapoor portait

  Ranbir Kapoor

  Barfi

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Shruti

 • Sumona Chakravarti portait

  Sumona Chakravarti

  Shruti's Friend

 • Sujata Sehgal portait

  Sujata Sehgal

  Miss D'Souza

Barfi

Barfi streamen

Barfi streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barfi downloaden

Zin om Barfi te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barfi te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barfi torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barfi makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barfi trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barfi jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.