Barfly
%
73

Barfly

Bekijk de trailer

Kijk Barfly

Moeite met waar je nou Barfly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Downtrodden writer Henry and distressed goddess Wanda aren't exactly husband and wife: they're wedded to their bar stools. But they like each other's company- and Barfly captures their giddy, gin-soaked attempts to make a go of life on the skids.

Regisseur en acteurs

 • Barbet Schroeder portait

  Barbet Schroeder

  Director

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Henry Chinaski

 • Faye Dunaway portait

  Faye Dunaway

  Wanda Wilcox

 • Alice Krige portait

  Alice Krige

  Tully Sorenson

 • Jack Nance portait

  Jack Nance

  Detective

 • J.C. Quinn portait

  J.C. Quinn

  Jim

 • Frank Stallone portait

  Frank Stallone

  Eddie

 • Pruitt Taylor Vince portait

  Pruitt Taylor Vince

  Joe

 • Sandy Martin portait

  Sandy Martin

  Janice

 • Roberta Bassin portait

  Roberta Bassin

  Lilly

 • Gloria LeRoy portait

  Gloria LeRoy

  Grandma Moses

 • Joe Unger portait

  Joe Unger

  Ben

Trailers

Barfly

Zin om Barfly lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barfly te bekijken voor je op een rijtje.

Barfly downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barfly downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barfly. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barfly er ook in SD heel goed uit.

Barfly streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barfly net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barfly hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barfly helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barfly torrent

Denk je dat je om Barfly te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barfly trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barfly de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.