Barney's Version
%
73

Barney's Version

Nu kijken

Kijk Barney's Version

Moeite met waar je nou Barney's Version moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barney's Version

Samenvatting

Barney Panofski, een Canadees tv-producer, blikt op latere leeftijd terug op zijn successen en missers.

Regisseur en acteurs

 • Richard J. Lewis portait

  Richard J. Lewis

  Director

 • Paul Giamatti portait

  Paul Giamatti

  Barney Panofsky

 • Dustin Hoffman portait

  Dustin Hoffman

  Izzy Panofsky

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Miriam Grant-Panofsky

 • Minnie Driver portait

  Minnie Driver

  The 2nd Mrs. P

 • Rachelle Lefevre portait

  Rachelle Lefevre

  Clara 'Chambers' Charnofsky

 • Macha Grenon portait

  Macha Grenon

  Solange

 • Mark Addy portait

  Mark Addy

  Detective O'Hearne

 • Anna Hopkins portait

  Anna Hopkins

  Kate Panofsky

 • Scott Speedman portait

  Scott Speedman

  Boogie

 • Brittany Drisdelle portait

  Brittany Drisdelle

  Girl at Cafe

Barney's Version

Wil je Barney's Version kijken? De movie van Richard J. Lewis uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Barney's Version op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Barney's Version met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Barney's Version downloaden

Het downloaden van Barney's Version is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Barney's Version ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Barney's Version streamen

Het streamen van Barney's Version heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Barney's Version online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Barney's Version kijkt. Ideaal!

Barney's Version torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Barney's Version. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Barney's Version trailer

Bekijk eerst even de trailer van Barney's Version voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.