Barney's Version
%
73

Barney's Version

Nu kijken

Kijk Barney's Version

Moeite met waar je nou Barney's Version moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barney's Version

Samenvatting

Barney Panofski, een Canadees tv-producer, blikt op latere leeftijd terug op zijn successen en missers.

Regisseur en acteurs

 • Richard J. Lewis portait

  Richard J. Lewis

  Director

 • Paul Giamatti portait

  Paul Giamatti

  Barney Panofsky

 • Dustin Hoffman portait

  Dustin Hoffman

  Izzy Panofsky

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Miriam Grant-Panofsky

 • Minnie Driver portait

  Minnie Driver

  The 2nd Mrs. P

 • Rachelle Lefevre portait

  Rachelle Lefevre

  Clara 'Chambers' Charnofsky

 • Macha Grenon portait

  Macha Grenon

  Solange

 • Mark Addy portait

  Mark Addy

  Detective O'Hearne

 • Anna Hopkins portait

  Anna Hopkins

  Kate Panofsky

 • Scott Speedman portait

  Scott Speedman

  Boogie

 • Brittany Drisdelle portait

  Brittany Drisdelle

  Girl at Cafe

Barney's Version

Zin om Barney's Version lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barney's Version te bekijken voor je op een rijtje.

Barney's Version downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barney's Version downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barney's Version. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barney's Version er ook in SD heel goed uit.

Barney's Version streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barney's Version net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barney's Version hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barney's Version helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barney's Version torrent

Denk je dat je om Barney's Version te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barney's Version trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barney's Version de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.