Barracuda
%
55

Barracuda

Bekijk de trailer

Kijk Barracuda

Moeite met waar je nou Barracuda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Summer, a phone sex operator, is at the end of her emotional rope. She begins recording her callers as proof of how normal, professional men can also be pedophiles and rapists. When no one will believe or listen to the taped phone conversations with these otherwise ordinary men, Summer take matters into her own hands and drives her vintage Plymouth Barracuda across the country, surprising and exposing these deviants in their homes.

Regisseur en acteurs

 • Shane Woodson portrait

  Shane Woodson

  Director

 • Christy Oldham portrait

  Christy Oldham

  Summer

 • Shane Woodson portrait

  Shane Woodson

  Dudley

 • Pippa Hinchley portait

  Pippa Hinchley

  June

 • Elina Madison portait

  Elina Madison

  Lisa

 • Kaden Graves portrait

  Kaden Graves

  Harrison

 • Laci Kay portait

  Laci Kay

  Tina

Trailers

Barracuda

Veel gehoord over Barracuda en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barracuda heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barracuda streamen

Wil je Barracuda, de movie met Christy Oldham, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barracuda zelfs gratis kijken.

Barracuda downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barracuda ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barracuda er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barracuda torrent

Op zoek naar een torrent van Barracuda? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barracuda te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barracuda trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barracuda. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.