Barry

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry

Samenvatting

A hit man from the Midwest moves to Los Angeles and gets caught up in the city's theatre arts scene.

Regisseur en acteurs

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Barry Berkman

 • Henry Winkler portait

  Henry Winkler

  Gene Cousineau

 • Stephen Root portait

  Stephen Root

  Fuches

 • Sarah Goldberg portait

  Sarah Goldberg

  Sally Reed

 • Glenn Fleshler portait

  Glenn Fleshler

  Goran Pazer

 • Anthony Carrigan portait

  Anthony Carrigan

  NoHo Hank

Barry

Benieuwd naar Barry? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Barry kunt bekijken.

Barry streamen

Wil je Barry streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Barry gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Barry downloaden

movies als Barry kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Barry. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barry. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Barry torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Barry te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Barry trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Barry je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!