Barry

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry

Samenvatting

A hit man from the Midwest moves to Los Angeles and gets caught up in the city's theatre arts scene.

Regisseur en acteurs

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Barry Berkman

 • Henry Winkler portait

  Henry Winkler

  Gene Cousineau

 • Stephen Root portait

  Stephen Root

  Fuches

 • Sarah Goldberg portait

  Sarah Goldberg

  Sally Reed

 • Glenn Fleshler portait

  Glenn Fleshler

  Goran Pazer

 • Anthony Carrigan portait

  Anthony Carrigan

  NoHo Hank

Barry

Barry streamen

Barry streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barry downloaden

Zin om Barry te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Barry te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barry torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Barry makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barry trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barry jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.