Barry

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry

Samenvatting

A hit man from the Midwest moves to Los Angeles and gets caught up in the city's theatre arts scene.

Regisseur en acteurs

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Barry Berkman

 • Henry Winkler portait

  Henry Winkler

  Gene Cousineau

 • Stephen Root portait

  Stephen Root

  Fuches

 • Sarah Goldberg portait

  Sarah Goldberg

  Sally Reed

 • Glenn Fleshler portait

  Glenn Fleshler

  Goran Pazer

 • Anthony Carrigan portait

  Anthony Carrigan

  NoHo Hank

Barry

Zin om Barry lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barry te bekijken voor je op een rijtje.

Barry downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barry downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barry. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barry er ook in SD heel goed uit.

Barry streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barry net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barry hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barry helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barry torrent

Denk je dat je om Barry te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barry trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barry de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.